2777
2789
عنوان

علت بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 35 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

انشالله زودی خوب بشی  منم هر وقت شوهرم شیفت شب باشه خوابم نمی‌بره صبح که اومد باهم میخوابیم چو ...

مرسی مهربون ❤️

عه چه باحال😁

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

سبزی خورشتی گرفته بودم با مادرشوهرم پاک میکردم شستیم همین الان تموم شد کارم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

انشاءالله همه چیز خوب میشه برات 

عکس خودومو با این کپشن آدم ها با دلایل خاص خودشان به زندگی ما وارد میشوند و با دلایل خاص خودشان از زندگی ما میروند... تا هستند دوستشان داشته باش بی دلیل! 

اینو استوری کردم نوشته باریک 

منم ی ایموجی فرستادم اونم دیگ چیزی نگفت

🙃

میدونم چه حسی داری 

منم این شب و تجربه کردم البته نامزدم نبود

فقط اینو بدون هیچ شبی تاریک نمونده درست میشه 

فردا یه روز جدیده و همچنین فردا های دیگه... 

گذر زمان کمکت میکنه 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷