2777
2789

دلم واسه مامان بابام تنگه خیلی ناراحتم ک پیششون نیستم ازدواج کردم اومدم یه شهر دور و تو یه خانواده ای که زبونشونم نمی‌فهمم 

احساس خفگی دارم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی برو پیش مامانت اینا   یابگو اونا بیان

برم پیش اونا دلم برای شوهرم تنگ میشه 

بیشتر ناراحت عمرمونم که بدون هم میگذره و تو سختیا کنارشون نیستم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
کاش بتونی بری کنارشون زندگی کنی

نمی‌دونم دیگه کجا حالم خوبه

برم پیش اونا دلم برای شوهرم تنگ میشه  بیشتر ناراحت عمرمونم که بدون هم میگذره و تو سختیا کنارشو ...

درسته ولی خیلیا دور از پدرومادرشون حتی تویه کشور دیگه زندگی میکنن 

قبول دارم سخته  اما خب شرایط اینه  اگه بچه ندارین  بچه بیادسرگرم میشی و کمتر دلت تنگ میشه

درسته ولی خیلیا دور از پدرومادرشون حتی تویه کشور دیگه زندگی میکنن  قبول دارم سخته  اما خب ...

اره آدم باهاش کنار میاد ولی گاهی یهو اون همه حس دلتنگی و غربت که سعی کردی نادیده بگیری میاد سراغت

اینکه غریبه یاشی خیلی سخته خیلی 

من فارسم و تنها فرد غریبه کل فامیل 

و با عده ای وصلت کردم که زبان فارسی رو چون معلمن بهتر از من صحب میکنن ولی اگه ۳ ماه هم پیششون باشم کلامی فارسی حرف نمیزنن

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
اینکه غریبه یاشی خیلی سخته خیلی  من فارسم و تنها فرد غریبه کل فامیل  و با عده ای وصلت کر ...

منم مثل خودت البته کمی حرف میزنن فارسی ولی بدرد خودشون میخوره