2777
2789
عنوان

بیایین درددل...میخوام اعتراف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6170 بازدید | 184 پست
من خیلی منطقی برخورد کردم دیگه از احساسم واقعا منکرش نیستم ولی اون هیچ وقت نتونست کناربیاد و من واق ...

بچه ات واحبتره یا اون.بلاکش کن‌.همع عشق پنهانی داشتن اکثریت منتها باید دفن کرد

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اسمت برازنده ته  همين🥴👌🏻

از قدیم میگن حرفتو بنداز و صاحبش بر میداره.‌

از بین این همه کاربر تنها به تو برخورده😂😉دیگه هم جوابتو نمیدم و حیف وقتمو بخوام صرف تو بکنم😂👋👋

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
از قدیم میگن حرفتو بنداز و صاحبش بر میداره.‌ از بین این همه کاربر تنها به تو برخورده😂😉دیگه هم جوا ...

ولي من جوابتو ميدم چون خوشم مياد ادبت كنم 😛نه تنها محبت ايدز نداره ( امضات) ادب هم خار نداره بخدا يه كم مودب باش يه مدت ببين ضرر نميكني

از قدیم میگن حرفتو بنداز و صاحبش بر میداره.‌ از بین این همه کاربر تنها به تو برخورده😂😉دیگه هم جوا ...

به منم برخورد کامنت اولتون 

این ادبیات شمارو هرکسی میتونه بهکار ببره

ادم میتونه بی ادب باشه

میتونه بهترم حرف بزنه طرف حالش بده

میدونی چیه همه چی برمیگرده به خود ذات ادم

من نمیخوام اون از بودن از زندگی از شورو اشتیاق میگه  مگه ادم چقد دل سنگ میتونه باشه

بلاکش کن یه موقعهایی اذیتی در حد یه دقیقه فکر کن بهش و تمام...۲۹سالت هست.ماشالله بزرگی عزیزم

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
به منم برخورد کامنت اولتون  این ادبیات شمارو هرکسی میتونه بهکار ببره ادم میتونه بی ادب باشه ...

میدونی چرا نمیره چون تو واقعا نمیخای بره و دستی دستی زندگیتو داغون میکنی

چو ایران نباشد تن من مباد
به منم برخورد کامنت اولتون  این ادبیات شمارو هرکسی میتونه بهکار ببره ادم میتونه بی ادب باشه ...

یعنی الان تو ذات داری که با وجود دوتا بچه و شوهر،داری خیانت میکنی؟

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
میدونی چرا نمیره چون تو واقعا نمیخای بره و دستی دستی زندگیتو داغون میکنی

نه هزاربار بهش گفتم بره

هردو میدونیم عاشق هم بودیمو هستیم اما من خواستم منطقی و با گفتگو بلاخره تمومش کنم و این عقده تو گلو رو قورت بدم

خیلی خواستم ولی نشد

یعنی الان تو ذات داری که با وجود دوتا بچه و شوهر،داری خیانت میکنی؟

اگرم تو اینقدر رک نگی و منو به فحش نبندی کلیت قضیه مشخصه که برخلاف عقیدست و نامشروع این مشخصه

اما من گفتم دردل میکنم

سرزنش برام موثرنیست