2777
2789

مادرم خیلی مریض بود

وقتی سرطان داشت حالش خیلی بدبوددکترا گفتن نهایت ۳ماه دیگه بمونه خودش خبرنداشت که انقد بده حالش اصلا نگران مرگ نبود خیلی خودم نگران بودم همسایه مادر یه خانومه نفسش حقه ودلش پاکه گفتم برای مادزم  چله حق شناس رو انجام بده همین که انجام داد ازمایشامادرم روز به روز بهتر شد وشفاگرفت امام حسینه قربونش برم مگه میشه کسیو دست خالی رد کنه تاعمر دارم نوکرم امام حسین ودست بوس اون خانومم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم خیلی مریض بود وقتی سرطان داشت حالش خیلی بدبوددکترا گفتن نهایت ۳ماه دیگه بمونه خودش خبرنداشت ...

کاش میشد برا منم دعا کنه💔

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
مادرم خیلی مریض بود وقتی سرطان داشت حالش خیلی بدبوددکترا گفتن نهایت ۳ماه دیگه بمونه خودش خبرنداشت ...

خدارو شکر عزیزم ، ان شاءالله همیشه سلامت باشن ، ممنونم

خودم هم برای قبولی دانشگاه ، ختم چهل روزه صلوات برداشته بودم ، چهل روز ، روزی ۱۴ صلوات به نیت ۱۴ معصوم می فرستادم،  و دقیقا همون رشته و همون شهری که دوست داشتم قبول شدم