2777
2789
عنوان

حالم خیلی بدهه

213 بازدید | 11 پست

همکارم ک بهم علاقه داشت وتوجه میکرد ...با فهمیدن سنم ک چندسال ازش بزرگتر بودم کنار کشید وبعدازهشت ماه توجه و علاقه غیرمستقیم الان دیگه بی توجه شده واصلا نگاه مستقیم نمیکنههه ..حالم گرفتست..من واقعا نمیدونستم چجوری بهش بگم من بزرگترازشمام چون مستقیم حرف نمیزد و ناخاسته با توجهاتش بهش علاقه مند شدم ویه جورایی متاسفانه عاشقش شدم ...خیلی حالم بده ..خیلی سختمه الان بارفتارای عادی وبی تفاوتش اذیت میشم..شما بودین چجوری تو محیط‌کار رفتارمیکردین؟؟؟؟؟تازه میگف میخاد کارشو هم عوض کنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی که کنار کشیده یعنی رفته دیگه چه فرقی میکنه رو خودتون کار کنید تا فراموش کنید به هر حال درخواست ...

خیلی سخته یعنی کسی با شنیدن سن یه نفر کلا میره و روعشق رو خط میکشههه

اختلاف سنتون خیلی زیاد بوده عزیزم انشالله موقعیت های بهتر از طرفی این آقا عاشق نبوده 

بله خودمم قبول دارم ولی اصلا حس نمیکردم کوچیکترن...اگر عاشق بود چیکار میکرد؟؟،نمیرفتن یعنی؟

بله خودمم قبول دارم ولی اصلا حس نمیکردم کوچیکترن...اگر عاشق بود چیکار میکرد؟؟،نمیرفتن یعنی؟

بله عزیزم عشق که همینجوری با دیدن به وجود نمیاد

شایدم دلیل دیگه ای داشتن

شاید خانوادش با اختلاف سن زیاد مشکل دارن یا خیلی چیزا

به هر حال پیشنهاد می کنم فکرتو درگیر نکنی عزیزم

زندگیتو بکن شادباش 

بله عزیزم عشق که همینجوری با دیدن به وجود نمیاد شایدم دلیل دیگه ای داشتن شاید خانوادش با اختلاف سن ...

دوست دارم علتشو بدونم... مال این شوخیام نیست یعنی ؟ی بار ب همکارم ک داره ازدواج میکنه گفتم سرعقد برای مجردا دعا کن ...یه بارم ب شوخی ب همکارم گفتم‌من ازدواج کنم سکه میدم ک اونم‌ب پسرا گفت وخیلی بدشددد ..ب نظرتون‌مال این حرفای مسخرم نبوده؟؟؟میگم شایدم همکارم حرفی برام زده همش دنبال علتشم 

دوست دارم علتشو بدونم... مال این شوخیام نیست یعنی ؟ی بار ب همکارم ک داره ازدواج میکنه گفتم سرعقد برا ...

نه این چیزا چیزایی نیست که زیاد مهم باشه عزیزم فکر نمیکنم به خاطره این چیزا باشه

احتمالا دلیل اصلیشون همون سن بوده 🌹