2777
2789
عنوان

کیا خیلی عصبین؟🔥

348 بازدید | 17 پست

دوس پسرم اصن درکم نمیکنه وقتی عصبی میشم حتی وقتی خودش مقصره بعد ک بیشتر قاطی میکنم گوشیو خاموش میکنه نمیزاره حرف بزنم مث امشب اصلانم درکم نمیکنه تازه گردن منم میندازه

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

من

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

تو منی یا من تو ام؟

به قول لرا مامانبزرگم هی میگه هرچ بی عقل😐😂

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من

هم عصبیم هم ترسناک

ولی مهم عصبانیت نیست مهم کنترلشه اینکه سر کسی خالی نکنی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

من از زوره قلب درد دارم میمیرم از دسته شوهرم خیلی حرفای تلخی زد من مثه بز نگاه کردم

قوباغه رو ببری رو تخته طلا هم باز میپره تو مرداب میدونی صحبته لیاقته!!!!!!
من،الان کنترل میکنم

چطور ؟؟کتابی، راهی، درمانی؟؟

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
من هم عصبیم هم ترسناک ولی مهم عصبانیت نیست مهم کنترلشه اینکه سر کسی خالی نکنی

منم ترسناک میشم 😔خیلی بده زرتی از چشم همه میوفتی اینجور آدما دلشون خیلی پاکه

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽
نفس عمیق میکشم میرم یجا دیگه خوب ب طرف فحش میدم تو خلوت و خودمو خالی میکنم بعد ک آروم شدم میرم منطقی ...

من کارم از اینا گذشته. رو در رو طرف و میشورم آروم نمیشم 😭😭😭از خودم متنفرم. فقط دارم دنیارو تحمل میکنم تا وقت مرگم برسه

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
منم ترسناک میشم 😔خیلی بده زرتی از چشم همه میوفتی اینجور آدما دلشون خیلی پاکه

خب کاری میکنی؟ سر کسی خالی میکنی؟ چیکار میکنی؟ 

چرا ناراحتی؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...