2777
2789
عنوان

ژله

795 بازدید | 43 پست

سلام شبتون بخیر من ژله درست کردم طبق دستور با یه لیوان آب جوش و یه لیوان آب سرد.ریختم داخل یه کاسه شیشه ای ساده.ظرفو از قبل چرب هم نکردم

میشه بگین راهی هست که راحت بتونم برگردونمش توی بشقاب وقتی خودشو گرفت یا قلق خاصی داره موقع درست کردن؟؟

دورشو با چاقو ببر بعد برگردن

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر نکنم بتونی برگردونی..

چون ژله از ظرفای شیشه ای سخت جدا میشه..

ولی امتحان کن بزار تو یه ظرف اب گرم ۲دقیقه بمونه.بعد دورشوبا چاقو باز کن.دوبار اروم رو کابینت بکوب ایشالله ک در بیاد😄😄

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

یکم بزار اب جوش درحد ۳۰ ثانیه دورشم اول با چاقو باز کن شاید دراومد

ولی اگه چرب کنی راحت درمیاد و همچنین اگه با ی لیوان و نیم اب جوش درست کنی به جای یک لیوان اب جوش و یک لیوان اب شرد ژله ت سفت تر میشه وخراب نمیشه

نباید بدون چرب کردن میریختی تو قالب ولی الآن دورش با چاقو ببر بر گردون تو ظرف پشتش سشوار ملایم بگیر بلکه جدا شد دفعه بعد اول تو قالبت روغن جدا کننده بزن بزار تو فریزر بعد ژله رو توش بریز اگه دورش ببری و چند بار بزنی روش راحت جدا میشه میوفته تو ظرف

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎