2777
2789
@کدوزرنگ    

مسیر زیادی برای رسیدن به اهدافت طی کرده ای و همچنان این راه ادامه دارد. قطاری که در فالت افتاده تو را به مقصدت خواهد رساند. نا امید نشو و همچنان با قدرت ادامه بده.

. تیرو کمان میبینم. به دروغ تعهدی را می دهی تا بوسیله آن فرد یا افرادی را فریب بدهی. اینکار را نکن که عاقبت خوشی ندارد

. چه کلید واضحی برایت در قهوه نقش بسته است! همین راهی که میروی را ادامه بده، خیلی زود بر رقیبانت غلبه خواهی کرد. کلیدی که در فنجان میبینی همان کلید باز شدن قفل کارهایت است. تا مدتی دیگر همه از موفقیت تو صحبت خواهند کرد.

. بیشتر مراقب زندگیت باش. حلقه شکسته ای در فالت می بینم. این را یک هشدار جدی درنظر گیر. اگر ازدواج کردی بسیار از زندگیت محافظت کن که خطر در کمین است و این حلقه شکسته خبر از جدایی می دهد. اگر هم ازدواج نکردی یک شکست عشقی در پیش داری که البته می توانی از آن جلوگیری کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسیر زیادی برای رسیدن به اهدافت طی کرده ای و همچنان این راه ادامه دارد. قطاری که در فالت افتاده تو ...

واسه منم میشه بگی 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
قربونت عزیزم  چ جوری  روی حس ششم کار کنم ک قوی بشه

واسه منم میگی کی به حاجتم میرسم؟ 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
واسه منم میشه بگی 

بادمجانی افتاده که خبر از اتفاق ناخوشایند و غم و اندوه دارد. جای تو باشم صدقه میدهم. صدقه رفع بلاست. همینکه در فالت افتاده یعنی میتوان اندوهش راکم کرد فقط باید زرنگ باشی و صدقه بدهی.

. ب سلامت جسمیت اهمیت بدا عادتهای غذا خوردنت رو تغییر بدی تا غم و اندوه و بیماری ازت دور بمونه انشالله.

خبر از ترک رفت و آمد با اطرافیان میدهد. تا ۱۰ روز آینده پیشامدی بوقوع میپیوندد که باعث همین قطع ارتباط خواهد شد. برای مدتی بگذار اوضاع به همین منوال باقی بماند و پس از چند روز سعی در بهبود روابطت کن وگرنه عاقبت خوشی نخواهد داشت.

. آبی میبینم که سرچشمه روشنایی و آبادانی است، نشانه خوبی است، مشکلی در زندگی داری ولی بزودی گشایش در کارهایت خواهد افتاد و توانایی مقابله با مشکلات در شما بوجود خواهد آمد.  شکرگزار باش و وجودت را مانند آب زلال و خالی از کینه کن که به واسطه پاکی باطنی که داری بزودی به آنچه میخواهی می رسی

بادمجانی افتاده که خبر از اتفاق ناخوشایند و غم و اندوه دارد. جای تو باشم صدقه میدهم. صدقه رفع بلاست. ...

میشه درخواست دوستیموقبول کنی یه مشکلی دارم اینجانمیتونم بگم 🙏