2777
2789
برامن  میگیری گلم😄❤

۱-   از بلا و رنجی رهایی و از چشم زخم هم رهایی یافتی پس نذ رکن و آنرا ادا کن

۲-   کسی ر رنجانده ای سعی کن کهدل او را به دست آوری چون نفس او گیراست و اهش تو ار خواهدگرفت

۳-   در میهمانی این هفته کسی را خواهی دید که موجب شادی و خرسندی شما می باشد و ر آن مجلس مژده ای دریافت می کنید که بسیار سودمند است

۴-   شخصی کوتاه قد و سیاه چهره با چشمان بزرگ و موی بلند به شما حسادت می ورزد هر چه می توانیداز او دوری کنید

۵-   کاری که کرده اید چنان با معیار عق و اندیشه مطابقتندراد بنابر این از دوستان و آشنایان افیونی و سیگاری جدا دوری کنید که زندگی را به باد می دهید

۶-   مسافرت ار توصیه م یکنم و سف رکرده می آید اماخرید و فروش  زود است صبر کنید موقعیت ازدواج و طلاق مناسب نمی باشد

۷-   اشک و حسرت و درد و بی تاب یچاره نیست بلکه درایت و کیاست همراه با کوشش و توکل بخدا راهگشای می باشد

۸-   اگر می خواهید به پیروزی و موفقیت دست یابید در ۵ شب متوالی با حضورقلب و معنی از آیه ۱۰۵سوره بقره تا ۵ ایه بعد از آن را بخوانید

۹-   خواجه در بیتهای ۴-۶- فرماید ( تو کجا و امید وصال جانان کجا؟ ا یحافظ تو با امید و صال جانان چه مناسبتی داری بین شما فرق بسیار است تو گدا و او سرو ر و آقاست )( ای حافظ بیا و یک غزل تازه و زیبا و جدید بخوان زیرا شعر تو فرح بخش است و غم را از بین می برد ) خود تفسیر کنید

۱۰-  در رایانه واینترنت مطالبی به شما گفته خواهد شد و ملاقات تصویری و مکاتبه ای روی داده و می دهد باید با درایت انجام دهید

۱۱-  به وضع تغذیه خود بیشتر برسید یکی از عزیزان شما ناراحت است توجه بیشتر به او داشته باشید که در آستانه تحول اساسی می باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من میگیری؟ مرسی

-   ساقی سرمایه جوانی رابیاور که اگر پیر هم باده صاف بنوشد جوان میگردد پس درمان درد شما آن شراب حقیقی است که ایمان و توکل برخدای متعال نام دارد عقل خیلی سرکشی میکند برای بستن گردنش طنابی از ایمان واراده لازم است تا شما خدای ناکرده گمراه نشوید و از هوا و هوس بیش از این پیروی نکنید پس باید به آتش هوس خود آب پاک ایمان و آگاهی و اراده پاشیده شود

۲-   از این واهمه مکن که او میرود یا این کار سختی دارد بلکه خوشحال باش که آینده شما تضمین می شود غم روزگار را مخور و بگو همه چیز به باد فنا رفت بلکه سعی کن زندگی را از اول بنا و پایه گذاری کنی زیرا تا چند روز دیگر گشایش در کار شما حاصل خواهد شد

۳-   مسافرتی رد پیش است که با آن سفر تحولی در زندگی شما حاصل م یوشد و با یکی از مردان خدا آشنا می شوی کهبسیار مفید است سخنان اورا بگوش بگیر سعی کن صله رحم را انجام دهی زیرا خواهر سخت به شما نیازمند است

۴-   از تقاضایی که یکی از دوستان از شما کرده استقبال کن لازم است برایش اقدام کنی نذری که کرده ای ادا کن این نیت بخوبی انجام می گیرد جای نگرانی نمی باشد

۵-   خواجه در بیت های ۶-۴-۷- به ترتیب فرماید ( عقل خیلی سرکشی می کند برای بستن گردن و او طنابی از شراب بیاور) ( ای ساقی گل اگر رفت تو بگو باخوشی و شادی برو و برای ما باده ناب چون گلاب بیاور )( اگر غلغل بلبل نماند چه غم تو قلقل شیشه شراب را بیاور) خود تفسیر کنید

۶- از دوست جدید می توانی بهره ها بگیری در حالیکه دوستان قدیم را آزار ندهی در امور تحصیلی موفقیت همراه شماست عزیزم از خوردن صرفه جویی نکنید که بیماری می آورد اما پرخوری هم افت دارد از سفر کرده ناراحت نباشید به زودی نوزادی در خانواده شما متولد می شود و مسافرتی هم در پیش می باشد مبارک است

اگه لطف کنی برای منم بگیر 

۱-   بی تابی و بی قراری جنابعالی موجب و سببی ندارد زیرا کار عشق و محبت انتظار و امید و نا امیدی است اگر انسان برای هر کاری پریشان گردد قدرت و سرعت عمل را از دست می دهد با اندکی واقع گرایی و تهیه مقدمات بهمراد خود می رسید و به زودی شاهد مقصود را در آغوش می گیرید چرا اینقدر روز و شب به فکر او هستید توکل بر خدا کنید زیرا این نیت دارای نشیب و فرازها و سختی هاست اگر قادر به انجام آن هستید اقدام کنید و گرنه صرف نظر نمایید اما این کار اب کوشش و اراده عملی است

۲-   خواجه در بیتهای ۷-۸-۹- به ترتیب فرماید ( لعل لب تو که ساقی ماست در روز آغاز یک جرعه از ساغر می به من داد که تا این زمان از مستی آن از خود بی خود هستم )( ای آنکه گفتی جان بده تا جانان آرام دلت باشد و آرامش خاطر بیابی جانم ار به او تسلیم کردم اما هنوز آرام و قرار ندارم )( حافظ داستان لبت لعل یار را با خامه نوشت از آن زمان تا هم اکنون آب زندگانی از فلمهای من روان می باشد و به سخن من جان می بخشد ) خود تفسیر کنید

۳-   به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعا و نذر خود را ادا کنید ه گشایش حاصل می شود اصولاً انسان برای مبازره و تلاش و تقوی آفریده شدهاست کوشش جنابعالی کار خود را خواهد کرد و به مرادتان می رسید پس تردید و وسواس نداشته باشید

۴-   اگر می خواهید در معاملهای سود ببرید سوره مبارکه الاسرای از آیه ده تا بیست را در ۷ شب متوالی با حضور قلب و معنی بخوانید و معجزه آن را ببینید لطف کنید دکتر عطاری کرمانی را هم دعا کنید .

عزیز واسه من بگیر  ❤️

۱- چرا خود را مانند یک سرنشین کشتی سرگشته می دانی ؟ درحالیکه نگرانی و اظطراب شما کاملاً بیهوده است و اوضاع بر وفق مراد شما خواهد شد به زودی خبری خوش دریافت می کنی و با آمدن مسافری که درانتظارش هستی اوضاع شما عالی خواهد شد به شرط آنکه ترس و دلهره نداشته باشی

۲- برخدا توکل کن زیرا میوه شیرین خواستن را از درخت شکیبایی و حوصله می توان چید خبر خوشی دریافت می کنی ولی عجول می باشی درحالیکه شخصی مهربان با صفا و محبت هستید و با آن قلب پاک باید توکلت برخدا باشد

۳- نذر مکن ولی اگر کردی فوری ادا کن عزیزی درقبرستان منظر دیدار توست سراغی از او بگیرد و فاتحه ای بخوان

۴- باید با دوستان مهربان و با دشمنان مدارا کنی زیرا کارهای بزرگ ویژه انسانهای بزرگ است درتحصیل موفق می شوی شانس همراه شماست بیمار و فعلاً تغییری نمی کند ازدواج عملی است ولی طلاق مشکل است

۵- پیک فعلاً نمی آید ولی خبری از او می رسد سودی در معامله ای به دست می آوری ولی کسی به شما حسادت می کند مواظب باش

۶- از عشق سرپیچی مکن زیرا سنگ خارا در پنجه معشوق موم است و تو را از رشک و حسد چون شمع خواهد گداخت پس با متانت باش و حوصله کن

۷- برای رسیدن به مقصود سوره مبارکه النور از آیه ۲۰ تا ۴۰ را با معنی و حضور قلب بخوان پندی به شما می دهم امام صادق (ع ) می فرماید (مردم گرفتار بلا را هدف نگاه خود قرار ندهید زیرا نگاه شما آنها را غصه دار می کند .

قدم متوسطه ب نظرت با نامزدم ازدواج میکنم یا ازش جدا میشم؟خوشبخت میشم یا ن؟

بخاطر اخلاقت جذب شده تقریبا خیلی اختلاف ندارین 

احتمال ازدواجت زیاده اگ ازدواج کنی ی بچه داری 

خونه ای ک ازدواج کنی دور از خونواده ات هست حالا تو همون شهر یا ... 

خوشبختی  رو ک زیاد حس میکنم ک فک کنم بیشتر ب خاطر اخلاقته و نوع رفتارت 

کم مشکل مالی دارین

من خواستم از شما نگرفتین یاشاید پیاممو ندیدین 

۱-   بسیار به این کاردلبسته اید و خواستار اجاری این نیت هستید در حالیکه برای اجرای آن مقدماتش را فراهم نساخته اید باید بدانید هر کاری راهی و مقدماتی دارد که باید ابتدا انجام گیرد پس با توکل بر خداوند با یکی از استادان با تجربه مشورت نموده و اقدام کنید

۲-   به زودی خبرهای خوشی دریافت می کنید و او از اوضاع و احوالش شما را مطلع می سازد  اما نباید او را در فشار و تنگنا قراردهید چون ممکن است دست به اقدامات خطرناکی بزند که به صالح نمبباشد در امور علمی موفق می شوید

۳-   این نیت نشیب و فراز فراوان دارد اگر طالب آن می باشید باید ناراحتی هایش را پذیرا باشید و گرنه صرف نظر کنید

۴-   عشق بدون رنج ممکن نیست و شیرینی هم ندارد پس روی  پای خود بایستید و از اندیشه و تکاپو و تلاش خویش کمک بگیرید تا موفق شوید

۵-   مسافرتی در پیش است و ملاقاتهای مهمی در انتظار به زودی مقامی به همسر با یکی از نزدیکان پیشنهاد می شود که مبارک سات

۶-   زندگی خوبی داریو ولی با بگو و مگو آن را خراب می کنید زیرا سخن سخن سرددل را سرد می کند پس هوشیار و زیرک و دلربا باشید

۷-   رنگ سرخابی یا نارنجی رابرایتان پیشنهاد م یکنم که در شما به شکل آگاهانه نظم و تعادل ایجاد م یکند و خصوصیات خوب  مادرانه را در شما افزایش می دهد و موجب آرامش وروحی و  عطوفت و فعالیت بیشتر می گردد

خدا خیرت بده، من نیت کردم، فاتحه و صلوات هم فرستادم بگیر برام😘😘

- خواجه در بیتهای ۲-۳-۵- فرماید ( مجلس خرمی و شادی آماده است و یاران جمع شده اند برای مصون ماندن ا زچشم زخم آیه ان یکاد رابخوانید ) ( آلات موسیقی از چنگ و رباب می گویدکه پیام عشق را بشنوید زیرا این آهنگ موسیقی نوای دل است ) ( ببین عاشق و معشوق خیلی فرق و تفاوت وجود دارد وقتی محبوب ناز نشان می دهد شما که عاشقید اظهار نیاز و احتیاج کنید تا او لذت ببرد ) خودحدیث مفصل بخوان از این سه معنی

۲- روزگار شادی آفرینی در پیش دارید به شرط آنکه علاقه اراده سرعت عمل و فعالیت همراه شما نباشد

۳-      همین هفته یه یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذر خود را ادا کنیدو توکل برخداداشته باشید پیروز و موفق می شویدزیرا دعای خیر موجب می شود حتماً پیروز شوید

۴-      از زندگی خوبی برخوردار هستید ارزش آن را بدانید و بیهوده لجبازی و وسواس به خرج ندهید عزیزم انسان کسی است که در ناخوشی خوش باشد درغم شاد باشد زیرا که مراد در بی مرادی به هم پیچیده است و درآن موردغصه رسیدن بی مرادی درد است پس غصه خوردن دردی را دوا نمی کندرها کن

۵-      دل کسی راشکسته اید همین هفته از او دلجویی کنید ۳ فرزند در طالع دارید و شغل و مقام خوبی در انتظار خواهید داشت درمعامله ای سود می برید ولی مواظب باشید

۶-      از ویژگیهای اخلاقی خوش باطن فرشته خود با وفا مهربان جذاب اصیل دلپذیر آرام متین مادیگراپرانرژی بزرگوار جدی معصوم و بی گناه باخیر و برکت موافق اهل صلح و سازش دوست داشتنی بموقع صبور

😢مشکل مالی نداره ولی مشکل اخلاقی کم نداریم خیلی اختلاف داریم اتفاقا

ن مشکل اخلاقی نگفتم مشکل های دیگ  

اخلاق تو خوبه بخاطر اخلاقت جذب شده یا رفتارت 

حالا ازش بپرس چرا جذبت شده اگ این بود بهم بگو 😅🙏🏼

بازم این ی حسه ۵۰ ۵۰ هست