رزدینال مدیر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 22112 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست من یازدهمم رشتمم ریاضی هنوز شروع نکردم ب خوندن باید چیکا کنم هزینه کلاس و اینا ندارم کتابای تستم خیلی گرونن ضما ها از کی شروع کردید با سهمیه منطقه سه میتونم دانشکاه اصفهانی جایی قبول بشم ؟ بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن 1401/09/03 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donya_icy عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 2977 اگه یازدهم باش ک صد درصد حتی خیلی هم بهتر به شرطی ک تایستونت رو خوب بخونی ولی اگه دوازدهمی باید تعدا ... یازدهمم دهمو جمع نکردم یعنی فقط خوندم تست هیچی نزدمولی یازدهم تازه میخوام شرو کنم تست زدن رو
خانوم_معلم_چشم_قشنگ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 581 یازدهمم دهمو جمع نکردم یعنی فقط خوندم تست هیچی نزدم ولی یازدهم تازه میخوام شرو کنم تست زدن ر ... این تابستونی ک میاد برات از همه چی مهمتره خوب دهم و یازدهمت رو تابستون ببند باتست هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻🏫👩🏻🎓
donya_icy عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 2977 این تابستونی ک میاد برات از همه چی مهمتره خوب دهم و یازدهمت رو تابستون ببند باتست مممنونمولی بنظرتون جمع میشه؟مدرسمون ۱۲ رو زودتر شروع میکنه یعنی تابستون فک کنم ۳یا۴ رو مدرسه باید باشیم.. بعد عید که میشه۲ روز در هفته باید بریم
رزدینال مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 22112 [QUOTE=260675129]اتقافا همینارو میبینم ولی برای غیزیک قرغانی و میبیم تو اپارات[/QUOTE قرغانی ... من ک اوک ام باش بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن
خانوم_معلم_چشم_قشنگ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 581 مممنونم ولی بنظرتون جمع میشه؟ مدرسمون ۱۲ رو زودتر شروع میکنه یعنی تابستون فک کنم ۳یا۴ رو مدرسه بای ... خیلی زودتر از اون چیزی ک فکرش رو بکنی فقط باید تلاش داشته باشی هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻🏫👩🏻🎓
رزدینال مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 22112 غیر قانونی شو نمیدونم ولی من برای آسونتر شدن کارم پاسخنامه زو از روی پی دی اف میبینم کتاب تست دارم چ کتابایی اخ برا ماهم فقط دروس تخصصی بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن
donya_icy عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 2977 خیلی زودتر از اون چیزی ک فکرش رو بکنی فقط باید تلاش داشته باشی مممنونم از راهنماییتون🤍💜😘
donya_icy عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 2977 چ کتابایی اخ برا ماهم فقط دروس تخصصی من از معلمام میپرسیدماینجوری گفتناگه اوایل تست زنی تون هست خیلی سبز که منم شیمی فیزیک و هندسه و حسابان همه رو خیلی سبز گرفتم نشر الگو هم زیاد فرقی نمیکنههر موقعه قوی شدی حسابان گف نردبام خیلی سبز فیزیک گفتم ای کیو
خانوم_معلم_چشم_قشنگ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 581 مممنونم از راهنماییتون🤍💜😘 خواعش میکنم عزیزم🥰 هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻🏫👩🏻🎓