2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست
برای کلاس هات ک نمیتونی بری توی نت سرچ کنی آلا برات میا  بالا کل درس ها  رو آموزش داده &nb ...

اتقافا همینارو میبینم 

ولی برای غیزیک قرغانی و میبیم‌ تو اپارات

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من یه کانال دارم توی روبیکا  کتاب درسی پی دی اف میزاره خواستی بگو بدم لینکشو

خب اینا غیرقانونی چون پی دی اف کتابارو میفروشن

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

[QUOTE=260674958]چرا؟ خب منم یازدهم ریاضیم منتها درسای مدرسم سخته وقت تست ندارم فقط تشریحی حل میکنم 😐[/QUOTE

چون رتبه آوردن توی رشته ریاضی خیلی راحته

و ایکنه شبی ۲۰ تا تست بزنی اوکیه تا آخر یازدهم از هر درس اختصاصی ۵تا بزن تا با تیپ تست اا آشنا بشی

هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻‍🏫👩🏻‍🎓
[QUOTE=260674958]چرا؟ خب منم یازدهم ریاضیم منتها درسای مدرسم سخته وقت تست ندارم فقط تشریحی حل میکنم ...

منظورت از الان هر شب حداقل ۲۰ تا تست برای هر درس اختصاصی .. رتبم سه رقمی میشه؟

درضمن من منطقه ۳ نیستم

من تو حسابان موندم  امت

حسابان خیلی تکرار میخواد معلمون میگف هر روز برای هر درس اختصاصی ۱ ساعت بزارین قوی میشین

ما هنوز فصل اولیم😐اصلا جلو نمیریم از بس مطلب میگه معلممون

منظورت از الان هر شب حداقل ۲۰ تا تست برای هر درس اختصاصی .. رتبم سه رقمی میشه؟ درضمن من منطقه ۳ نیس ...

اگه یازدهم باش ک صد درصد حتی خیلی هم بهتر به شرطی ک تایستونت رو خوب بخونی ولی اگه دوازدهمی باید تعدادش رو یکمی ببری بالا

هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻‍🏫👩🏻‍🎓