2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم حس ششم خودتم داری اعتقادی بهش نداشته باش 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
عزیزم حس ششم خودتم داری اعتقادی بهش نداشته باش 

ن اعتقاد ک ندارم ولی خیلیییی بابت یه موضوعی ناراحتم خیلی خیلی زیاد ، فقط میخواستم یجوری خودمو یکمممم آروم کنم...

بنظرم چیزیت نیس استرس الکی  داری  همه چیت روبراه هس توکل به خداکن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
بنظرم چیزیت نیس استرس الکی  داری  همه چیت روبراه هس توکل به خداکن

میگم میشه بهتون درخواست بدم بگم ازچی اینجوری شدم.... دلم میخاد به یکی بگم یه نظر غیر نظر خودم بشنوم

ن اعتقاد ک ندارم ولی خیلیییی بابت یه موضوعی ناراحتم خیلی خیلی زیاد ، فقط میخواستم یجوری خودمو یکمممم ...

حالاحسم میگه نگرانیت بیخوده مسعله حل میشه شایدم حس ششم باشه😊

میگم میشه بهتون درخواست بدم بگم ازچی اینجوری شدم.... دلم میخاد به یکی بگم یه نظر غیر نظر خودم بشنوم

اگه زنی چراکه نه عزیزم