2777
2789
عنوان

لطفا بياين 😔😔😔😔😔😔

108 بازدید | 9 پست

دوستان من حدود ٤ساله كه رل دارم ولي در حد چت بد از دوسالو نيم همو ميبينيم قبلاخيلي پسري .....گرمي بود كلا خيلي محبت ميكرد ولي الان تازه سه ماهه كه وارد دانشگاه شده اخلاقش باهام عوض شده  در طول روز هميشه كلي چت ميكرديم الان هم سرد شده هم دير مياد منم از اونجايي كه خيلي مغرورم سرد باهاشرفتارميكنم  چند باريباهاش لج كردم اره تو سرد شدي ميگه بخاطرورشكستي داغونم هر چيمداغون باشهمگه من عشقش نيستم چراسرد شده به نظر شما دوستان سره گوشش ميجنبه والا منمازش زدهشدم متنفر شدمخيلي بهم دروغ گفته فقط نميدونم چطوري تموم كنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خيلي پسره زرنگي داره خودشو عقب ميكشه كه من بگم همه چي تموم بد بگه تو تموم كردي همه چيو

آره متاسفانه خیلی دیدم اینکار رو میکنن اگه می‌دونی میخواد جدا شه مشکلش چیز دیگه ای نیست پس غرورتو حفظ کن

آره متاسفانه خیلی دیدم اینکار رو میکنن اگه می‌دونی میخواد جدا شه مشکلش چیز دیگه ای نیست پس غرورتو حف ...

بد همش منت ميزاره ميگه تو هم خوشگلي هم پولدارين ما بدبخت شديم بيچاره شديم🙂من والا موندم 

بد همش منت ميزاره ميگه تو هم خوشگلي هم پولدارين ما بدبخت شديم بيچاره شديم🙂من والا موندم 

حتي تست ايدز داده بود منفي شده بود بهم گفت افتادم زمين ولي من بعيد ميدونم دارم ديونه ميشم