ستاره۱۲۷۷۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 329 عنوان جوش شدید صورت 102 بازدید | 4 پست سلام خانوما .من خییییلی جوش میزنه به صورتم . متوجه شدم هورمون مردونم بالاست .قرص هورمونی به تجویز پزشک خوردم سه ماه .اما هنوزم خیلی جوش میزنم .بعد جای جوشامم به شدت مونده. تروخدا اگه راه حلی سراغ دارید بگید 1401/09/03 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_helenk عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 524 عزیزم خواهر من جوش میزد ازمایش داد هورمونش تنظیم نبود به مدت ۳ ماه قرص ایزوترتینوئید مصرف کرد در واقع همون راکوتان . کرم مرطوب کننده فاقد چربی سیبوفاما همراه با فوم شستشوش .و نصف قرص اسپیرونولاکتون ۱۰۰ روزی دوبار برای تنظیم هورمون
_helenk عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 524 بنظر من کرم مرطوب کننده خیلی تاثیرداره همراه با قرص راکوتان .الان خواهرم خیلی عالی شده جوشاش .ولی اگه یه دکتر پوست خوب تو شهرتون هست حتما برو
ستاره۱۲۷۷۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 329 بنظر من کرم مرطوب کننده خیلی تاثیرداره همراه با قرص راکوتان .الان خواهرم خیلی عالی شده جوشاش .ولی اگ ... اخه من میترسم راکوتان بخورم ریزش مو پیدا کنم .خواهر شما مشکل مو پیدا نکردن ؟
_helenk عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 524 اخه من میترسم راکوتان بخورم ریزش مو پیدا کنم . خواهر شما مشکل مو پیدا نکردن ؟ اتفاقا بخاطر تنظیم نبودن هورمونش ریزش موهاش بیشتر بود که اون قرص اسپرونولاکتون خودش هورمونو تنظیم میکنه و ریزش رو کم