شوهرم از ۵صب کارگر برد باغ.ساعت۶عصر زنگ زد گف شام بریم خونه بابام.گفتم بریم.اومد خونه خرید کرده بود.خریداشو گرفتم رفتم شرو کردم ظرف شستن.بعد انگاری اومده بود دم در صدا زدع بود قابلمه هارو ازش بگیرم.نشنیدم...اومد داخل خونه شروع کرد داد و بیداد و فحش دادن بمن.منم کلا سکوت کردم.یکم گذشت گفت پاشو بریم خونه بابام.محلش ندادم شرو کرد فحش دادن دوباره...منم گفتم نمیام خونه بابات.چرا بیام پیش کسایی که بدبختم کردن...الانم مشت مبکوبه به در دستشویی و میز عسلیا.صدای تلویزیونم زیاد کرده فوتبال نشون مبده
واسه این که وضع بدتر نمیشد باید می رفتی خانم ها یکم باید مدیریت کنن زیاد کش ندن
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب قابلمه ها رو خودش میآورد داخل مگه اتفاقی میوفته ؟
بعصی اقایون تنبل هستن و عصبی تو خونه خانم رو نوکر میبینن
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ببخشیدکه نمیتونم راه حلی بهت بدم ولی واسم عجیبه چراوسط یه دعوابایه بحث ،یه بحث دیگه روپیش میک ...
هیچی دوست دارن یه موصوع رو کش بدن اقایون اکثرا بی اعصاب هستن بحث که شروع میکنن هی دوست دارن بازم ادامه بدن اعصبانیتشون بخوابه خانما باید یکم مدیریت کنن بحث که پیش میاد کش ندن یا یه بحث دیگه شروع نکنن الگی
نمیفهمه دیگه.اصن نمیدونم چه مرگشه.خدا لعنتش کنه.من کار بدی کردم نرفتم؟
من اینجور موقع ها میرم و اونجا یه مقدار آرومم. کلا یه مقدار باهاش سر و سنگین رفتار میکنم. شوهر من هم یه مقدار عصبیه. ولی معمولا اونایی که عصبی هستن زودی آروم میشن و آتیششون میخوابه.