2777
2789

من خودم ۱۷روزه  ورزش و رژیممو شروع کردم  تا لاغر شم ؛ می‌خوام دو ماه دیگه هم برم زیر نظر دکترم برای ای وی اف و اینکه خونمو امسال اونجوری که دلم میخواد تمیز کنم و از اول دی هم شروعش کنم که هول هولکی نشه و همه چیمو بشورم .شما هم بیایین بگین . چیزی تا عید نمونده ها ! بیا امسالو متفاوت و با آرامش شروع کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کار خاصی نمییخوام بکنم. ولی الان چند روزی میشه رژیمو شروع کردم یه ۵ کیلو کم کنم. 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

امسال برای من سال پر باری بود خداروشکر 

سالها از حیوانات میترسیدم تا حالا به هیچ حیونی دست نزده بودم و وحشت بدی داشتم ولی به این ترسم غلبه کردم از حیونی که دوستش دارم شروع کردم رفتم کلاس سوارکاری البته خودمم باورم نمیشه الان راحت سوار اسب میشم و چهارنعل میرمو میپرم، سگ و گربه رو بغلم میکنم خلاصه همه تو شوک هستن از دندونپزشکی میترسیدم ولی رفتم ایمپلنت کردم حالا هم میخوام دماغمو عمل کنم انشاا برای سال دیگه کلاس موتورسواری و تیراندازی و پرش با چتر رو میخوام برم 💪 

زندگی زیباست ...