2777
2789

وقتی تو هر زمینه ای فعالیت می کنی تاهش برو صد درصد عالیه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما دکترای عمران نداریم

تو ارشد تعیین گرایش میکنید ، دکتری هم از همون گرایش ها هست مثل دکتری سازه یا دکتری زلزله یا ژئوتکنیک و ... 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ما دکترای عمران نداریم تو ارشد تعیین گرایش میکنید ، دکتری هم از همون گرایش ها هست مثل دکتری سازه یا ...

بله منظور از دکتری همون گرایشش بوده دیگه..همون گرایش سازه ان ایشونم اگه اشتباه نکنم

بله منظور از دکتری همون گرایشش بوده دیگه..همون گرایش سازه ان ایشونم اگه اشتباه نکنم

ببین کارش چیه 

تو رشته عمران با همون کارشناسی هم میشه کار کرد 

اونایی که ارشد و دکتری میگیرن اغلب می‌خوان جذب هیئت علمی بشن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ببین کارش چیه  تو رشته عمران با همون کارشناسی هم میشه کار کرد  اونایی که ارشد و دکتری می ...

نه فکر نمیکنم عضو هیئت علمی باشن..بازم اطلاع چندانی ندارم..چون همونطور ک گفتم خواستگار رفیقمه

خودم نه...خواستگار رفیقمه درواقع😂

ااا همسر من ارشد عمران داشت ژست یه اقای مهندسم داشت «عاقل و پخته بود و مودب بود و قدرت بیان داشت و...» خوشتیپ و خوش قد و بالا هم بود رو هوا زدمش همه هم خداییش میگفتن انتخابت خیلی خوبه😂

البته الانم نرفتیم هنوز سر خونه زندگیمون و اینکه دلبل بر این نیست که الان مشکل و مسئله ای نداشته باشیم اتفاقا کلی هم چالش داشتم و دارم.ولی میگم از منظر پرستیژ خیلی خوبه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
نه فکر نمیکنم عضو هیئت علمی باشن..بازم اطلاع چندانی ندارم..چون همونطور ک گفتم خواستگار رفیقمه

خب الان رفیقت بر اساس رشته دانشگاهی و مدرک دانشگاهی میخواد شوهر انتخاب کنه ؟ خب خسته نباشه😐 کلا بچه های عمران همه مدلی توشون پیدا میشه هم لاشی پیدا میشه هم سر به زیر ولی اونایی که اغلب ادامه تحصیل میدن یکم نسبت به بقیه بهترن

به دوستتم بگو فکر نکنه تو محیط کار همه آقا هستن 

سر ساختمون هم حتی اگه باشه باز خانوما هم میرن 

خب الان رفیقت بر اساس رشته دانشگاهی و مدرک دانشگاهی میخواد شوهر انتخاب کنه ؟ خب خسته نباشه😐 کلا بچه ...

من کجای حرفم گفتم که رفیقم صرفا براساس شغلش میخواد تصمیم بگیره؟🤔

صدالبته تمام ملاکاشونو در نظر میگیرن اما در کنارش شغل و رشتشونم بی اهمیت نیست قطعا!