2777
2789
 دقیقا به مرور زمان اکه بهشون اهمیت ندی بیشتر میشه

جدا !🤦🏻‍♀️😐

من دیدم خوشم اومد گفتم چ باحاله

شبیه موج دریاس😂

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن فرق میکنه 

چجوریه

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
مرور زمان بدترش میکنه 

نمیکنه پاک میشه ازمن پاک شده شکمم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جدا !🤦🏻‍♀️😐 من دیدم خوشم اومد گفتم چ باحاله شبیه موج دریاس😂

درسته شبیه موج دریاست  انا بدن باید صاف یک دست باشه بدن من همینجوری  سبزه هست حداقل ترک نداشته باشه 

درسته شبیه موج دریاست  انا بدن باید صاف یک دست باشه بدن من همینجوری  سبزه هست حداقل ...

اها اونجوری بیشتر دیده میشه

من پوستم سفیده خیلی باید دقت کنم تا دیده شه 

ولی ی جایی خوندم از غلبه سوداس عزیزم

من مزاجم بهم ریخته 

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
والا منم دارم هی بیشتر داره میشه نمیدونمم چی خوبه چکار کنم فقط کربوکسی تراپی رو بهم گفتن خوبه ک منم‌ ...

من سه بارداری داشتم روشکمم خیلی بودسفیدشدن یباربچه هاتایپک زدن حرف میزدن منم نگاهی انداختم به شکمم دیدم چقدرپاک شدن یکی دوتاخط مونده حالانمیدونم دلیلش چیه ا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖