lana_blue مدیر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2223 عنوان نروژ یا سوئد؟ | مشاهده متن کامل بحث + 4995 بازدید | 25 پست برای تحصیل کسی از آشناهاتون بودن ؟ 1401/09/03 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaparakamm عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 2263 منم نظرم نروژه تحصیل رایگانه نمیدونم چرا حس میکنم با نروژ اوکی ترم تا سوئد با اینکه س ... جفتش خوبه هر کدوم بری برد کردی
diiana عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2093 کدوم کشور؟ البته شبیه همن اسکاندیناوین دیگ هر دوش یکی سوئد دندون میخوند راضی بودالبته تحصیلی نبود مهاجرتش اون یکی دیگه هم راضی بودش ولی دوستم که هلند رفته بود خیلیی راضی بودش من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
کیف_بافتنی عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 9016 چرا میموندن بهتر بود؟ راضی نیستن؟ آخه دختراش اینجا پزشک مطرح بودن اما الان اونجا داره تازه راهنمایی میخونه😅
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38307 من سوئد زندگی کردم اصلا سوید قابل قیاس نیست با نروژ بینهایت نروژ دلگیره سوئد هم دلگیره ولی نروژ وحشتناکه ...مدل زندگیشونم بینهایت امنزوی هستن ..من کلا نمیپسندم فصل سرما قشنگ ادم افسردگی میگیره
lana_blue مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2223 هر دوش یکی سوئد دندون میخوند راضی بود البته تحصیلی نبود مهاجرتش اون یکی دیگه هم ... یس
lana_blue مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2223 من سوئد زندگی کردم اصلا سوید قابل قیاس نیست با نروژ بینهایت نروژ دلگیره سوئد هم ... سوئد یکی از اشنا ها زندگی کردن راضی نبود برگشت😑ولی اره تاریکتره نروژکه منم منزوی ام خودم😑😂
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38307 سوئد یکی از اشنا ها زندگی کردن راضی نبود برگشت😑 ولی اره تاریکتره نروژ که منم منزوی ام خودم😑😂 منم یکی از،برگشته هام 🤣نه تنها راضی نیودم بلکه الان کلاهمم ببفته نمیرم ..البته من ادم مهاجرت نیستم وگرنه پدرشوهرمن ۲۰ ساله رفته ولی باید بری تا ببینی منزوی یعنی چی ..راحت نیست زندگی تو نروژ اگر از پس هزینه هاش برمیای برو دانمارک یا هلند
foroz88 عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 569 وای جفتشون افتضاح سرد و دلگیر و اصلا دوست نمیشن با کسیو هر کی میخواد دق کنه باید بره بیچاره دوستای ما که رفته بودن هر روز گریه میکردن آخرم برگشتن ایران 😃
lana_blue مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2223 منم یکی از،برگشته هام 🤣نه تنها راضی نیودم بلکه الان کلاهمم ببفته نمیرم ..البته من ادم مهاجرت نیستم ... من که نمیرم بمونم میرم برای تحصیل بعد هدف رو میذارم کانادا یا آمریکا مخصوصا دومیراستش با اروپا حس میکنم زیاد اوک نیستم اروپا برای تحصیل یا مسافرت خوبه به نظرماز لحاظ روحی امریکا دوس که اول باید یه مدرک بین الملل بگیرم
lana_blue مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2223 وای جفتشون افتضاح سرد و دلگیر و اصلا دوست نمیشن با کسیو هر کی میخواد دق کنه باید بره بیچاره دوستای م ... اره بابا منم میگم برای زندگی نهبرای تحصیل خوبه یا مسافرت