2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 31 پست

یعنی دو روز بعد ؟؟؟ امکان نداره بتونی من تا سه روز اول به زور پامیشدم از جام.. حالا حال بد خودت و سردردای بعد سزارین و اعصاب ضعیف و بی خوابی ها و استرس بچه داری  و ... و ... همه اینها رو به فرض اینکه هیچ کدومش نداشته باشی که به حق. علی هم نداشته باشیشون.. ولی تا بخیه ت نکشیدی فکرذمهمون دعوت کردن رو از سرت بیرون کن

اگه میشه برای سلامتی همه مادرا بخصوص مامانای باردار و نی نی هاشون یه صلوات بفرستین👨‍👩‍👧‍👦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راس میگه. بهتره بذاری یک هفته بگذره که روپا باسی. سزارین شکم اول مگه میتونی روزای اول راحت پابشی مهم ...

برای مهمونداری نمیگم چون من مهمونداری نمیکنم  از لحاظ اینکه درد داشته باشی منظورم هست

من شنبه سزارین شدم 

در حد یه سر زدن فقط خانما اومدن سرم زدن منم خوابیدم

بخیه هام رو هم میزارم هوا بخوره 

بلند میشم ضعف میکنم 

سخته بزار چند روز بگذره بعد بدنت داغونتر میشه 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
برای مهمونداری نمیگم چون من مهمونداری نمیکنم  از لحاظ اینکه درد داشته باشی منظورم هست

خب همون. باید بتونی با حال خوب یه دوساعت پیششون بشینی. روزای اول بچه نا ارامی داره ممکنه زردی داشته باشه خودت کم خوابی داری. اصلا مناسب نیس

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

فکر میکنی راحته چند دقیقه بشینی همچین میسوزن که ضعف میکنی من که اینجورم 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
مگه بعد سزارین خونریزی داریم؟

اره بعد زایمان همه به هفته ده روز خونریزی دارن، دزسته بری سزارین کمتر از طبیعیه چون بیشتر چیزارو از شکم خالی میکنن، اما بلاخره هست دیگه باید رحم برگرده به اندازه قبلش…

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من ک قرار نیس پذیرایی کنم ک بخام سرپا شم

عزیزم چندروز اول با داشتن اثرات بی هوشی و زایمان و... شلوغی هم خودت هم بچه رو اذیتت میکنه یادمه خودم روزای اول چشمام باز نمیشد از خستگی از روز دوم یه گردن درد وحشتناکم داشتم و از روز  سوم خارش شدیدکه تمام تنم بدون اینکه بخارونم کهیر زده بود و از بقیه مشکلاتم دیگه نگم... که اثرات دارو بیهوشی بود. حالا اینکه بچم شیر نمیخورد و یه سره به جیغ بود بماند. خیلی خیلی یه هفته اول برام سخت گذشت البته شرایط و واکنشهای بدنی هر کسی متفاوته بنظرم بزار اول به سلامتی زایمان کنی  بعد تصمیم بگیر کی دعوت کنی

چرا تعجب؟ 

با شکم باز مهمون دعوت کنی تعجب نداره؟؟؟ فردای سزارین آدم از خودش بیزاره 

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.