2777
2789
عنوان

زایمان

337 بازدید | 31 پست

چند روز بعد سزارین میتونم مهمون دعوت کنم؟ ۲۹ آذر سزارین دارم ۱ دی گفتم خواهر برادرام بیان .. دوست دختر داداشم‌میگه تا یک هفته مهمون دعوت نکن حالت خوب نیست دورت شلوغ میشه اعصابت میریزه بهم...کسی تجربه داشته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😳 فردای زایمانت گفتی خواهر برادرات بیان؟؟؟؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

راس میگه. بهتره بذاری یک هفته بگذره که روپا باسی. سزارین شکم اول مگه میتونی روزای اول راحت پابشی مهمون داری بکنی

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

سلام عزیزم .کدوم شهری .منم تو دی زایمان میکنم .بچه م تو بیست و هفت هفته سونو رفتم .بریچ بود انشاءالله بچرخه .الان 35 هفته م  .از سزارین میترسم حسابی .لطفا دعام کن بچه م بچرخه طبیعی زایمان کنم 

به نظرم از الان دعوت نکن بزاریکی دو روز بگذره ببین حالت چطوره راحت بودی بگو بیان.. بعدم مهمونی اصلیتو‌ بزار ده روز کمه کم بگذره.. که خودتم لذت ببری… خونریزیت کمتر شه، بخیه‌هات بهتر شه، اثر بیحسی بره، خستگی روزای اول بچه‌داری رد شه و به قلق بیفتی!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

کاش طرفا ما هم دزک داشتن و نمی اومدن و زنگ میزدن اومدن رو میزاشتن بعدا

تا ۱۰روز ک بخیه باز کنی.قبلش واقعا سخته بخصوص شیردادن ب بچه یا بخای بشینی

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8