2777
2789
عنوان

توروخدا بگید من درمونده چیکار کنم

454 بازدید | 24 پست

فردا قراره مادر شوهرم بیاد و دوهفته بمونه. خونه ام خیییلییی بهم ریخته اس دخترم ۶ ماهشه و اصلا نمیزاره از کنارش تکون بخورم چند روره خیلی بی قراری میکنه از یه طرفی هم خودمم بشددن چشمام درد میکنه. واقعا نمیدونم چیکار کنم شوهر هم از صب تا شب ۸ و نیم سرکاره و فردا هم خانم گفته تا وسط راه میام از اونجا تو بیا ببرم و نمیشه کمکم کنه چیکار کنم منه بدبخت🤕🤕🤕🤕🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومد دخترتو بده نگه داره خونتو مرتب کن و یکمم استراحت کن

وای خواهر یکی از کابوسام همین نگه داشتنه بچه اس . کلا بچه رو یکاری میکنه از تنظیمات درمیاره و بعد اون من بدبخت میشم. مثلا بچه رو میگیره رو شونه اش میخوابونه یا راه میبره و ... 😔😔😔😔

وای ولی بچه شش ماهه باید بچسبی بهش. 

هیچکاری نکن. مادرش اومد بهش بگو وضعمو‌ که میبینی‌ فعلا نمی تونم از جام بلند شم.بکمک نیاز دارم

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

نفس عمیق بکش. یه قهوه درست کن بخور. خونه ات رو فقط ظاهرش رو‌ مرتب کن‌ خب؟ جاهایی که میدونی توی چشمه. از شنبه هم خورد خورد مرتب عمقی بکن‌. مدام هم بگو وای مادر چه خوبه اومدید من به کارام برسم. وای چه خوبه پیش بچه هستید. هی از این حرفا و بزن و از بودنش نهایت استفاده رو بکن یه خونه تکونی اساسی کمد و کابینت هات رو بکن.

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

مادرشوهر ک غریبه نیست و حتما درک میکنه شرایط رو بشین استراحت کن چشمات اوکی بشن فردام اگ تونستی برو دنبالش نتونستی ام بگو اسنپ بگیره یا شوهرت بره وقتی اومد نیاز نیست خودت واسه جمع کردن خونه اذیت کنی

خدا بهت صبر بده که😂😂😂

شوخی کردم

خب مادر شوهرت اگه می‌تونه تا خونه بیاد بگو من سختمه شما خودتون بیاین اگه مورد نداری

بعدشم وقتی اومد دیگه تو بچه نگه داشتن که می‌تونه کمکمت کنه تو کارای خونه و آشپزی رو انجام بده

بعدشم شرایطو حتما درک میکنن برا مرتب بودن خونه خودتو اذیت نکن و سخت نگیر

یا اگه شرایطشو نداری اصلا میتونی به شوهرت بگی بزاره یه چند روز بعد تر که تو آماده تر باشی با مادرش بحرفه

با بچه کوچیک اونم شیش ماهه خیلللللی سخت میشه

غریبم تو یه شهر دیگه. از هر دو خانواده دوریم . خواهرمم معلمه نمیشه بیاد ۵ ساعت راه 😔😔😔

با همسایه اینا دوست نیسی

بیان بچه‌رو کمی نگه دارن کارات و بکنی

یا بچه رو یه جوری بخوابون سریع کارات و بکن 

مادرشوهرتم با امید میاد خونه ات