2777
2789
عنوان

چی بخرم

105 بازدید | 13 پست

سلااام،من میخام ی هدیه بخرم واسه ی آقا ،ایشون دندون پزشک هستند ،خیلی پزشک مهربانی اند ،دیشب اخر وقت  رفتم پیشه دکتر و ایشون تماس گرفتن  با کلینیک و برای امروز خودشون واسم نوبت گرفتن آخه ی ذره اورژانسی بودم 😸بعدش من امروز نیم ساعت دیر رسیدم و ایشون رفته بودن خیلییییی خجالت کشیدم ،خیلییییی زیاد بد شد،الان میخام واسه عذر خواهی و تشکر براشون ی هدیه بخرم،نمی دونم گل رز بخرم یا چی،حتی ب ذهنم رسید ۳ کیلو پسته بخرم توی ظرف زیبا،یا شکلات،اخه نمیخام خیلی هم گرون بشه،ی چیز کوچیک‌و قشنگ ولی نمیدونم چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا دکترم زنان زایمان یه باکس شکلات هدیه شیک خریدم با یه قوطی عسل خودمون کندو داشتیم بردم براش 

شما هم پسته خوبه ببری 

شکلات هدیه ای هم قشنگه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
مجرده طرف احتمالا  شمام الان تو خیالاتتون لباس عروس تنتونه

ن خیر اتفاقن ۲۰ سال از من بزرگ تره،شاید بچه و همسر هم داشته باشه،دلیلی نداره این حرف شماااا😒هم الان هم قبلن خیلی ب من لطف داشن درضمت خیلی احترام بزرگی بود برای من ک خودشون نوبت گرفتن و خیلی زشت بود کار من ک دیر رفتم،درواقع نسبت ب احترام ایشون من بی‌احترامی کردم و میخام جبران کنم

من برا دکترم زنان زایمان یه باکس شکلات هدیه شیک خریدم با یه قوطی عسل خودمون کندو داشتیم بردم براش&nb ...

ولی خیلی هدیه ای ک ب دکترتون دادین خفن بوده😸

ولی خیلی هدیه ای ک ب دکترتون دادین خفن بوده😸

خخخ آره من دکترم اونقدر برام خوب بود سر زایمان و بارداریم خدا خیرش بده 

یبارم رفتم پیشش گفت بچه تو دفعه بعد بیار ببینم 

دیگه یه دفعه رفتم با پسرم تو یه جعبه گردو خودمون داریم چیدم تو جعبه بردم براش 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت