2777
2789

۱۱ هفته به مادرمو مادرشوهرم گفتم...۱۸ هفته به بقیه خانواده...حساس شده بودم‌فکر میکردم نوه شاه قاجارو قراره بزام و همه منتظرن چشمم بزنن...خاک تو سر جوگیرم🤣

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۱ هفته به مادرشوهرم گفتم...۱۸ هفته به بقیه خانواده...حساس شده بودم‌فکر میکردم نوه شاه قاجارو قراره ...

عزمزمه حس طبیعیه واقعا منم میخوام ۷ هفته ب خانواده ها بگم ولی ازشون بخوام به کسی نگن 😁😁

واسه بچه اولم ک شیرینی خریدیم بردیم  واسه بچه دوم به امید خدا تصمیم دارم کیک بخرم روش بنویسم پ ...

عزیزم ان شاالله  به سلامتی اتفاق بیوفته چقدرم قشنگه ایده ات

بچه اولم بعداز 8هفته سونو قلب بچه دوم بعداز 10 هفته اگه خواستم این سری بچه دار بشم اصلا به خانواده ...

وای منم ۷هفته میخوام ب خانوادهدها بگپ ولی ازش ن بخوام ب کسی نگن

ولی مادر شوهر من میدونم کل دنیااااارو خبردار میکنه نمیدونم چ کنم

بنظر من ۳ ماه اول بگذره بعد بگی بهتره

خیلی طول میکشه منم همش خونه مامانمم یا اونا اینجان جلوشون کار سنگین نکنم یا پله بالا پایین نرم تابلو میشه باید زودتر بگم ک مواظب باشن 

خیلی طول میکشه منم همش خونه مامانمم یا اونا اینجان جلوشون کار سنگین نکنم یا پله بالا پایین نرم تابلو ...

من فقط به مامانم گفتم اونم چون زیاد خونشون میرفتم و یه مدت دیر تر رفتم خونشون و بهش علتشو گفتم که بدونه چرا دیر میرم خونشون و  به هیچکس دیگه نگفتم ...

وایسا ۸ هفته تموم بشه بعد بگو...هرچی دیرتر بگی راحت تری...

۷ هفتگی سونو قلب برام نوشتن قرارشد قلبش ک تشکیل شد بگیم ولی اگرم نگم خ دم اذیت میشم جلوشون باید عادی جلوه کنم سخته هی پاشم بشینم کار کنم بالاپایین برم زودتر بگم راحت بشم 

من فقط به مامانم گفتم اونم چون زیاد خونشون میرفتم و یه مدت دیر تر رفتم خونشون و بهش علتشو گفتم که بد ...

خوبه اینجوری منم باید زود بگم ک از نظر استراحت و مراقبت هام اوکی باشم اونجوری جلوشون باید عادی جلوه کنم خسته میشم همش