2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانم . من اقا هستم . شاید برنامه ریزی ندارید

سلام. برنامه ریزی دارم والا

الان ازمون دادم مباحثم خونده بودم ولی برای یه درس که کامل مغزم قفل کرد اصلا نتونستم خوب حل کنم یه درس دیگمم که افت کرد چون غلطام زیاد شد هنوز شکه ام واقعا انتظار بهتر داشتم

برای کنکورمم همین بود حس میکردم بهتر دادم رتبم داغون تر شد:) 

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
فکر کنم من لیاقت رسیدن به هدفم رو ندارم. باید برم بمیرم. ادم تا یه جایی شکست میخوره پا میشه 

منم واسه کنکور مثل شما بودم خانم . شاید استعداد شما تو کار دیگه ای باشه نه درس خوندن( این نظر شخصی منه)

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)
منم واسه کنکور مثل شما بودم خانم . شاید استعداد شما تو کار دیگه ای باشه نه درس خوندن( این نظر شخصی م ...

من هیچ  استعداد دیگه ای ندارم. گیراییم خوبه درسم میخونم علاقه هم دارم. تو مدرسه جز زرنگا بودم. ولی ازمونارو همیشه خراب میکنم. اگه این راه هم نشه که دیگه هیچ.. کل خانواده امیدشون به منه مثلا😏

من هیچ  استعداد دیگه ای ندارم. گیراییم خوبه درسم میخونم علاقه هم دارم. تو مدرسه جز زرنگا بودم. ...

یادمه پسر عموم هم مثل شما بود خیلی میخوند ولی کنکور رو خراب کرد . رفتید پیش مشاور؟

یادمه پسر عموم هم مثل شما بود خیلی میخوند ولی کنکور رو خراب کرد . رفتید پیش مشاور؟

نه ولی مشاور لازمم فکر کنم الان که انقدر اعصابم بهم ریخته موندم چجوری خودمو جم جور کنم

نه ولی مشاور لازمم فکر کنم الان که انقدر اعصابم بهم ریخته موندم چجوری خودمو جم جور کنم

خانم یا دتون باشه هرگز برای رسیدن به هدفتون دلسرد نشید . به نظرم باید بگردی تا ببینی مشکلت از کجاست . به نظرم یک مشاور میتونه بهترین کمک بکنه بهتون