2821
2789
عنوان

کاغذ دیواری

732 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز من اولین باره می خوام خونمون ترکیبی از کاغذ دیواری  ورنک می خوام انجام بدم نمیدونم چی انتخاب کنم کسی هست که منزلشو کاغذ دیواری کرده باشه وراضی باشه لطفا عکس بذارید من نمونه ببینم  اگه ممکنه تو انتخاب کمک کنید

استارتر اگه میخوای کاغذ دیواری کنی باید کاغذ ساده و روشن بزنی ، طرح کاغذ از جنس خودش باشه از این مدلهای که برجستگی کاغذ از جنس خود کاغذه 

طرح دار و گلدار نزن خیلی شلوغ و بهم ریخته میشه خونت 

البته اگه خونه ات بالای ۱۵۰ متراژ داره می تونی ترکیبی کاغذ دیواری بزنی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قاب بندی پلی اورتان چیه نمونه دارید من ببینم ممنون میشم

بستگی به سبک خونه هم داره که کلاسیک باشه یا نئو کلاسیک 

خیلییی شیک تره 

کاغذ دیواری از مد افتاده البته بازم سلیقه ایه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
اینه بنظرم خیلییی خیلی قدیمی شده

این مدل و رنگ بله 

قاب بندی اون مدلهایی که گذاشتم تازه دوساله مد شده عجیبه میگید قدیمیه 😄 کلا سبک نئوکلاسیک چند ساله رو بورسه قاب بندی هم یکی از اجزای این سبک هست 

حالا اینکه شما خونه خودت کاغذه و دوستش داری هم هست ولی خب بدون تعصب کاغذ دیواری دیگه مد نیست و شیک هم نیست ولی سلیقه ایه نمیشه تحمیل کرد  و اگه کسی با رنگ کاغذ قاب بندی و هر چی خونه ش  و بیشتر دوست داره پس نظرش محترمه و حتما خونه ش بهترینه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.