2777
2789

دخترم ده ماهشه و یه ماهه براش سمعک گرفتیم، اما به هیچ عنوان تو گوشش نگه نمیداره و درمیاره... شاید در طول روز فقط یک ساعت تو گوشش باشه...

ممنون میشم راهنمایی کنید ک چیکار کنم؟ 

میگم شاید گوشش اذیت هست که مدام با گوشش ور میره

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باااید عادتش بدین بهش کاشت حلزون هم انجام میدین؟

خدا نکنه، کاشت حلزون برای کم شنوایی خیلی شدید هست و دستگاهی ک خارج از گوش قرار میگیره بزرگتر از سمعک هست

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه
سعی کن هرطور شده کل روز براش بزاری..کم کم عادت میکنه

سعی میکنم اما نمیذاره تا ی ثانیه غافل میشم میبینم سمعک تو دهنشه

دخترعمه منم کم شنوا بود دکتر بهش سمعک داد نمیزاشت.دیگه ۲/۵سالش که بود کاشت حلزون کردن براش

با دستگاه روی سرش چیکار میکرد اون ک بدتر از سمعک هست

من این به ذهنم رسید که با هدبندهای پاپیونی یا کلاه های خوشگل‌روی گوشش رو بپوشونی، ازین کلاها که زیر گلو گره میخوره بنداشون، یا برای بیرون این کلاه های یقه دار یه سره. شاید کمک کنه.

خیلی بچه‌ت کوچیکه، خودت از زمان کم براش بذار، بعد دقت کن که تا چه زمانی میتونه‌ نگهش داره بدون بازیگوشی، مثلا ۳۰ ثانیه، حالا این ۳۰ ثانیه خط پایه توئه، دفعه بعدی که گذاشتی، خودت سر ۳۰ ثانیه درش بیار، بعد کم کم زمانشو بیشتر کن تا عادت کنه بهش..شاید این روشا جواب بده، با روانشناس کودکم صحبت کن، دکتر علیرضا کریمی اهواز کلینیک حامی خیلی باسواده، شاید تماس بگیری راهنمایی تلفنی هم بکنن.

من این به ذهنم رسید که با هدبندهای پاپیونی یا کلاه های خوشگل‌روی گوشش رو بپوشونی، ازین کلاها که زیر ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی، مشکل یکی دوتا نیس متاسفانه 😔 کلا دخترم با هرچی رو سرش باشه مشکل داره و درمیاره، تل، گیره سر، کلاه، روسری

البته جوری ک دکتر گفت نباید رو سمعکش چیزی قرار بگیره هم کیفیت صدا رو پایین میاره هم باعث میشه سوت بزنه

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی، مشکل یکی دوتا نیس متاسفانه 😔 کلا دخترم با هرچی رو سرش باشه مشکل داره و درم ...

خواهش میکنم، درست میگی این نکته‌ای بود که حواسم نبود بهش، با اینکه مادر خودم سمعک میذاره و اگر بهش فشار بیاد سوت میکشه!

ولی با روانشناس کودک مشورت کن حتما

خواهش میکنم، درست میگی این نکته‌ای بود که حواسم نبود بهش، با اینکه مادر خودم سمعک میذاره و اگر بهش ف ...

ههههههی خداااااا..... خواهش میکنم دعا کن دوماه دیگه که دوباره تست شنوایی داره همه چی خب باشه و راحت شیم، جگر گوشمه، جگرم واسش کباب شده این مدت😭

خواهش میکنم اگر کسی این پیام رو میخونه یه حمد واسه شفای همه بچه های مشکل دار و بیمار بخونه... شاید ب نفس حق یکی از ما خدا به معصومیت شون بهشون رحم کنه