2777
2789

من دیگه داره سه ماه میشه جراحی کردم بینیم نیمه گوشتی بود با شکستگی و انحراف 

تو ماه اول کامل کج بود و دو برابر بینی خودم 

ماه دوم اون قسمتی ک بینیم مشکلی نداشت ورمش خوابید ولی اون قسمتی ک آسیب دیده بود هنوز ورم داشت 

الان کجی بینیم اوکی شده ولی ورمش ده درصد مونده 

نوک بینیم همچنان بی حسه و 40%ورم داره ولی از هفته دوم اصلا مشکل تنفسی نداشتم و ندارم 

مدل طبیعی عمل کردم 

22تومن تهران اندرزگو 

بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂 
کورتون میگن فرو رفته میشه 🥺🥺🥺🥺🥺ناثیرش دائمیه؟ 

نهههههههههههه کورتون نزن هیچ کاری تا یکسال و نیم انجام نده، کورتون بزنی تا آخر عمر بینیت ورم میکنه و اینکه حرف هیچکس و گوش نده 

هرچقدر بیشتر چسب بزنی ورمش بیشتر میشه دکتر من گفت اصلا نگران انحراف نباش و تو ماه دوم چسب و در بیار، تا یک هفته بینیم شدید ورم کرد ولی دیگه ورم بینیم خوابید 

توی تغذیه مراقب باش نباید ادویه جات بخوری و اگر حساسیت فصلی داره باید آمپول دگزامتازون بزنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشتی تا دوسال ورمش نمیره  استخونی هم تا یکسال

اخه نمک خوردم تا حدودی میگن دائمی میشه ولی دکترم اصلا سخت گیر نبود وقتی اتلو برداشت گف دیگ لازم ب رعایت شدید نیست فقط سرتو پایین ننداز 

نهههههههههههه کورتون نزن هیچ کاری تا یکسال و نیم انجام نده، کورتون بزنی تا آخر عمر بینیت ورم میکنه و ...

اخه دکترم 10 روز اول رو ادویه حساس بود بعد اون گفت آزادی یعنی تا الان خوردم دائمی میشه؟؟؟؟😭😭😭😭

اخه نمک خوردم تا حدودی میگن دائمی میشه ولی دکترم اصلا سخت گیر نبود وقتی اتلو برداشت گف دیگ لازم ب رع ...

من استخونی بود بینی ۴ماه ونیمه عمل کردم بازم ورم داره ولی زیاد نیست

تا دوماه شدیدا رعایت میکردم نه نمک نه فلفل خوردم به نظرم بخاطر رعایتا بود

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
من دیگه داره سه ماه میشه جراحی کردم بینیم نیمه گوشتی بود با شکستگی و انحراف  تو ماه اول کامل ک ...

برا من یکدست ورم داره اناهیل میخورم خوبه دو روز نخورم ورم‌میکنه نوک بینیم بیحسه از بالا تا پایین وزم داره هیچ مشکلی قبلو بعدش نداشتم و ندارم فقط زیبایی بود الانم شبیه بینی اولمه از لحاظ پهنی حتی بزرگترررررر فقط نوکش یکم بالاس 

اخه دکترم 10 روز اول رو ادویه حساس بود بعد اون گفت آزادی یعنی تا الان خوردم دائمی میشه؟؟؟؟😭😭😭😭

ده روز؟؟؟؟ ؟؟دکترت کی بوده اخه؟؟؟ ؟تا شیش ماه قدغن تا یکسال مراعات کن 

اصلا دیگه نخور عکس بگیر ببین چطوری ورمش بعد دو هفته میخوابه اصلا استرس نگیر چون تاثیر میذاره 

برا من یکدست ورم داره اناهیل میخورم خوبه دو روز نخورم ورم‌میکنه نوک بینیم بیحسه از بالا تا پایین وزم ...

چن وقته عمل کردی عکس بده و اینکه اناهایل تا دو هفته تاثیر میذاره فک کنم داری تلقین میکنی 

عزیزم بدبختی اینه نمیشه عکس بذارم  30 میلیون  اره گوشتی

من مشدم ۲۴ میلیون عمل کردم بدون هیچ درد کمترین ورم و کمترین کبودی خیلی راضیم ولی در کل یه کوچولو ورمو داره

اهان ک اینطور

برا من یکدست ورم داره اناهیل میخورم خوبه دو روز نخورم ورم‌میکنه نوک بینیم بیحسه از بالا تا پایین وزم ...

وای😐☹️

من بعد عمل قششنگ تغییراتش مشخصه ک خیلی کوچیک شده الانم ورم داره ولی با این حال تغییر کرده 

بستگی داره اخه ب بینی تون گوشتی های خیلی بزرگ باید بیشتر تحمل کنن

بستگی داره ب دکتر ، دکتر من  من واسم تامپون هم نذاشت و بهم گفت جوری عملت میکنم ک ب مخاط بینی اسیب نرسه و خیلیی راضیم و عالی عمل کرده من نوک بینیم فقط تپل بود