2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 47 پست
نمی‌دونم امیدوارم خوشبخت بشید فقط من که خودم به شخصه الان از هر چی عشق و ازدواجه حالم بهم میخوره و د ...

دقیقا همینم درسته منم شیش ماهی میشه طلاق گرفتم از هر چی عشق و عاشقیه بدم میاد حتی از اشنایی دوباره با کسی متنفرم من شوهرمو دوست داشتم ازدواجمم کاملا سنتی بود.بعد ازدواج مهرش افتاد توی دلم اما خب مشکلات بینمون نادیده میگرفت و نمیخواست حل کنه.من کلا از ازدواج‌دوم میترسم با اینکه سنمم بالاس

دقیقا همینم درسته منم شیش ماهی میشه طلاق گرفتم از هر چی عشق و عاشقیه بدم میاد حتی از اشنایی دوباره ب ...

دقیقا مثل منی! من حتی زمانی که به عشق فکر میکنم به قلبم فشار میاد حتی فشار قلبم رو با تمام وجودم احساس میکنم. فقط از خدا می‌خوام که به من و شما و تمام خانم هایی که مثل من و شما قلبشون شکسته شده، آرامش زیادی بده و ما رو به اوج موفقیت های شخصی برسونه چه در شغل چه در مستقل بودن و چه در ازدواج مجدد موفق 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.