2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 47 پست
بله خیلی ممنونم و امیدوارم که شما هم موفق باشید اما واقعا این نصیحت من رو از یاد نبرید که در هر طبقه ...

ممنون 

ولی خیلی اولویت های مهم تری هم هست

و اینم قبول دارم واسه ی خیلیا پول و مادیات اولویته

ولی از نظر من چیزایه مهمتری هم وجود داره

شما دلایل خیلی خوبی دارید اما فقط داشتن دلایل خوب کافی نیست باید شرایط خوبی هم داشته باشید و از نظر ...

از مشکلاتم عبور کردم که الان دنبال ازدواجم

وگرنه مگه خلم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خیلی ممنونم و امیدوارم که شما هم موفق باشید اما واقعا این نصیحت من رو از یاد نبرید که در هر طبقه ...

😐 اتفاقا اگه سطح پایین پیدا کنه خوب نیست همونطوری که سطح بالا خوب نیست. باید هم سطح باشه دقیقا. احساس قدرت چیه دختر خوب؟ زن و شوهر باید هم فکر و شریک هم باشن. نه اینکه مرد خودشو بالاتر بدونه

از مشکلاتم عبور کردم که الان دنبال ازدواجم وگرنه مگه خلم؟

گاهی ازدواج در سن شماهم خوبیای خودشو داره ببین شما هم مثل برادر کوچیک خودم. یه نصیحت خواهرانه. بقول دوستمون اگه از نظر اقتصادی اوکی هستی و میدونی میتونی مسولیت یه زندگیو به دوش بکشی ازدواج کن تازه موفقم میشی اکه زن خوب نصیبت بشه. خودت شرایطتو بهتر میدونی. ولی اگه فقط و فقط ببخشید ببخشید از لحاظ جنسی میخوایی ازدواج کنی اینکارت درست نیست. از هر نظر شرایطتو بسنج و تصمیم قاطع بگیر.و توی انتخابتم دقت کن سریع عقد نکن لطفا.

😐 اتفاقا اگه سطح پایین پیدا کنه خوب نیست همونطوری که سطح بالا خوب نیست. باید هم سطح باشه دقیقا. احس ...

عزیزم من تجربه دارم به خدا 

نامزد من تو عقد به من می‌گفت من نباید با کسی عقد میکردم که از نظر مالی و اجتماعی از خودم بالاتر باشه و به من می‌گفت باید با کسی ازدواج میکردم که از خودم پایین تر باشه تا بتونم خوشبختش کنم. حتی چند جلسه پیش روانشناس و مشاوره های مختلف هم مراجعه کردیم و نظر اون ها هم همین بود. ببینید من از این لحاظ نگفتم که مرد حس غرور و تکبر به همسرش داشته باشه از این لحاظ گفتم که مرد در مقابل همسرش احساس کمبود نکنه و برای مرد ها قدرت مالی خیلی مهمه

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
عزیزم من تجربه دارم به خدا  نامزد من تو عقد به من می‌گفت من نباید با کسی عقد میکردم که از نظر ...

حرف شما رو کاملا قبول دارم.اینکه زن بالاتر از مرد نباشه کاملا درسته. ولی من میشناسم زن بالاتر از شوهرش بوده اما شوهرش تاج سر زنش بوده.اینا به فرهنگ و ذات زن و مرد بر میگرده. ولی درکل کبوتر با کبوتر  باز با باز . حرف شما هم قابل احترامه عزیزم

عزیزم من تجربه دارم به خدا  نامزد من تو عقد به من می‌گفت من نباید با کسی عقد میکردم که از نظر ...

الان  شما با نامزدتون ازدواج کردین؟ اگه اره سعی کنین جلوی همه بزرگ نشونش بدین.این مردا واقعا غرورشون.....😅😅😅🤣🤣🤣

گاهی ازدواج در سن شماهم خوبیای خودشو داره ببین شما هم مثل برادر کوچیک خودم. یه نصیحت خواهرانه. بقول ...

ایشالله که یه همسر خوب نصیبه همه ی جوونای خوب بشه

گاهی ازدواج در سن شماهم خوبیای خودشو داره ببین شما هم مثل برادر کوچیک خودم. یه نصیحت خواهرانه. بقول ...

اصلا اینکه آدم با تکیه فقط به یک معیار خاصو فشار روانیش از اون سمت بخواد یه تصمیم بگیره 

صددر هزار خطا تویه اون تصمیم هست.

بعضی وقتا انقد این بحثه مالو منال جدی میشه واسه ی بعضیا که من یجا خوندم یارو میخواسته بره خواستگاری،بعد قبلش زنگ زده به خانواده ی دختر ازشون پرسیده خونتون چند متره؟اخه یعنی چیی واقعا

بقول یارو مگه آژانس املاکه

اتفاقا اتفاقا

کسی که واقعا از سایر لحاظ کمبودایه دیگه ایی داره

سعی میکنه کمبوداشو پشت پولو ثروتش قایم کنه

مشکل اصلی خودمونیم که همه چیمون پوله

بخاطر پول به بقیه احترام میذاریم

معیارامون افتضاحه

الان  شما با نامزدتون ازدواج کردین؟ اگه اره سعی کنین جلوی همه بزرگ نشونش بدین.این مردا واقعا غر ...

نه جدا شدم تو عقد ازش

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
بعضی وقتا انقد این بحثه مالو منال جدی میشه واسه ی بعضیا که من یجا خوندم یارو میخواسته بره خواستگاری، ...

نمی‌دونم امیدوارم خوشبخت بشید فقط من که خودم به شخصه الان از هر چی عشق و ازدواجه حالم بهم میخوره و دلم میخواد به همه بفهمونم که عاقلانه تصمیم بگیرن و آگاهانه ازدواج کنن، عشق که نه دوست داشتن هم بعدش خودش وارد زندگی میشه. 

حتی از داستان های عشقی و فیلم ها و آهنگ های عشقی هم بدم میاد همه چیز این دنیا دروغه من اگر یکبار دیگه ازدواج کنم فقط با عقلم ازدواج میکنم و همه چیز رو میسنجم و وقتی بله رو گفتم تازه مهر طرف و وارد دل وامونده میکنم