2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا رسیدهههه ۲۴ سالمه فک کردم کیس میخوای بهم معرفی کنی

بیخیال هنوز سنت کمه 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
فقط از من به تو نصیحت!  تو هر سطح و طبقه ای که هستی، با دختری ازدواج کنه که چند سطح و طبقه از ...

یعنی بعضی از دخترا تنها دغدشون از ازدواج اینه که کارهایی که تو خونه باباشون نتونستن انجام بدن رو تو خونه شوهر انجام بدن و هیچ قصد دیگه ایی از ازدواج ندارن؟

واسه؟🤔دلایلم زیاده

مثلا چه دلیلی میتونی نام ببری؟ 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
چه ربطی به سن داره؟ من از هر لحاظ فک میکنم آماده اینم که قبول کنم زندگیه متاهل رو

نامزد ۲۳ ساله ی منم از هر لحاظ آماده ی پذیرش زندگی متاهلی بود ولی دقیقا قبل از عروسی جا زد و رفت چون فهمید دقیقا از هر لحاظی آماده نیست😏 

مثلا چه دلیلی میتونی نام ببری؟ 

بله  حتما،

یکیش بودن یه همدم کنارم تا بتونیم باهم به تکامل برسیم

دوم اینکه درگیر روابط بی سروته نشیم تا از لحاظ روحی روانی شخصیتی آسیبی بهمون وارد نشه

آرامش

محبت مسئولیت پذیری

بقای نسل و...

نامزد ۲۳ ساله ی منم از هر لحاظ آماده ی پذیرش زندگی متاهلی بود ولی دقیقا قبل از عروسی جا زد و رفت چون ...

متاسفم بابت اتفاقی که واستون افتاده و امیدوارم چیزی که لیاقتشو داری برات اتفاق بیفته و اینکه همه شبیه هم نیستن

بله  حتما، یکیش بودن یه همدم کنارم تا بتونیم باهم به تکامل برسیم دوم اینکه درگیر روابط بی سرو ...

شما دلایل خیلی خوبی دارید اما فقط داشتن دلایل خوب کافی نیست باید شرایط خوبی هم داشته باشید و از نظر اقتصادی، روانی و عاطفی هم به بلوغ فکری رسیده باشید. 

متاسفم بابت اتفاقی که واستون افتاده و امیدوارم چیزی که لیاقتشو داری برات اتفاق بیفته و اینکه همه شبی ...

بله خیلی ممنونم و امیدوارم که شما هم موفق باشید اما واقعا این نصیحت من رو از یاد نبرید که در هر طبقه و هر سطحی که هستید، با دختری از طبقه و سطح پایین تر ازدواج کنید که هم حس قدرت رو در خودت داشته باشی اما نه از نوع تکبر و غرور و هم حس خوشبختی رو به همسرت منتقل کنی