2777
2789

سند میشه گرفت براش به چه صورته؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا

هر جا 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
اره بعدش ميشه اقدام كرد فقط استعلام بگيريد قبل خريد

شما خریدید؟ استعلام کردید 

چجور قولنامه ای؟ قولنامه هولوگرام داره و بعدش بری محضر خوبه بعدا میتونی اقدام کنی برا سند و یه پولی خب هم دارایی هم شهرداری میگیره

اگه قولنامه های قبلیش قدیمیاس حواستون باشه چون اونا بعدش محضر نمیری ک وکالت بگیری حتما ته و تو خونه ک قبلا مال کی بوده و ب کس دیگه فروخته نشده باشه رو از محل دربیارین