2777
2789
عنوان

دعوت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 58 پست
بچه ها مرسی از پیشنهاداتون  قرمه سبزی میزارم باته چین و دوغ و سالاد شیرازی ما اهل دسر و پیش غذ ...

قرمه سبزی فقطططط با سالاد شیرازی 

مرغ با سلاد فصل

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرمه سبزی خیلی دوس داره  با سالاد شیرازی درست کنم خوبه ؟ یا زیادی ساده میشه؟

نه عزیزم... قرمه سبزی و سالاد شیرازی خیلیم خوبه.

هرچند درست کردن دو تا غذا با هم خوبه و البته زحمت هم داره. من قبلا تجربه کردم، غذا اضافه میاد و یه مقدار هم حیف و میل میشه و برای همین دیگه یجور غذا درست میکنم. 

من باشم و بدونم جاریم میخواد غذای مورد علاقه مو بذاره ، حتما غذا مورد علاقه شو بعدا براش درست میکنم. چه خوبی شما باریکلا بهت

قهرمان خودت باش
نه عزیزم... قرمه سبزی و سالاد شیرازی خیلیم خوبه.  هرچند درست کردن دو تا غذا با هم خوبه و البته ...

اره عزیزم اون ما همیشه غذای مورد علاقه هم دیگه خبر داریم یه جورایی کارمون راحت میشه

چقدرشماهاتونی نی سایت دیربه فکرغذادرست کردن واسه مهمون میفتیدمن باشم ازمن شب قبلش خیلی وسایلم رواماد ...

من همین الان به فکرم افتاد دعوتش کنم مگه یه شام پختن چقدر دردسر داره مهم اینکه دور هم باشیم خوش بگذره 

زرشک پلو با سالاد فصل اگه می تونی باهمون اب مرغتم یه سوپی درست کن

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟