2777
2789
عنوان

دعوت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 58 پست
سالاد فصل متشکل از کاهو و کلم سفید وقرمزه .. با هویج و خیار و گوجه و ذرت تزئین میکنیم

آها ،اخه چند وقت پیش رفته بودیم مهمونی ،یه سالاد با کلم قرمز و دونه انار بود گفتم اسمش چیه،گفتن سالاد فصل،گفتم شاید منظور اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرمه سبزی خیلی دوس داره  با سالاد شیرازی درست کنم خوبه ؟ یا زیادی ساده میشه؟

ماست ام بزار کنارش چند تا پیاز ام تو سفره بزار دوغ ام بگیر 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
حالا واسه این شخصیت مهمی که دعوت کردی زیاد خودت ننداز تو زحمت

همه جاریا که بد نیستن.منم کلی برا پاگشاش تدارک دیدم هنوز که هنوزه تشکر میکنه

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
قرمه سبزی خیلی دوس داره  با سالاد شیرازی درست کنم خوبه ؟ یا زیادی ساده میشه؟

عزیزم کنارش سوپ شیر یا جو هم درست کن تو این هوا مزه میده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
حالا واسه این شخصیت مهمی که دعوت کردی زیاد خودت ننداز تو زحمت

شاید حاریش خوب باشه

ما خودمون هم ممکنه تو زندگی جاری یکی دیگه بشیم یعنی شخصیتمون مهم نیست

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها مرسی از پیشنهاداتون  قرمه سبزی میزارم باته چین و دوغ و سالاد شیرازی ما اهل دسر و پیش غذ ...

سالاد فصل بهتره

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
چیزی شده؟

مهمون دعوت کردی برنامه ای برای غذا نداری

من یه هفته جلوتر برنامه ریزی میکنم

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺

قورمه سبزی با سالاد کاهو

„پروردگـارا.. ب من آرامش ده تا بپـذیرم آنچـه را ک نمی توانم تغییردهـم..دلیری ده ..تا تغییر دهم آنچه را میتوانم تغییر دهـم ..بینش ده تا تفاوت این دوتا رابـدانم..مرا فـهم ده..تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میـل من رفتـار کنند..‌„✨❤😘