6_afra مدیر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 1771 عنوان روسی ها | مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 61 پست بچه ها بیاید عکسای قبل و بعدشونو بزارم @هلیانکنشرمیشه @sunnyforever @رهاپیرزاد @بانو14001 اینا تنها زیبایی ک دارن چشمای رنگیه وگرنه فیس داغون😐 1401/09/03 | 13:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
777sard عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 5094 آره بالای عکس هست لعنتی لولو رو به هلو تبدیل میکنه خخ هوم🤥😂😂😂 لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
mahimaa عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 2281 ببین ربطی نداره من صدتا چشم رنگی دیدم چون چشمش رنگیه دلیل نمیشه اجزای دیگه معلوم نباشه مهم ف ... نمیگم اصن معلوم نیس توجه ها میره سمت اون چیزا بیشتر
1401zaahraa عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4468 من گفتم همشون؟؟😐همه جا هم خوشگل هست هم کسی ک معمولیه بعدشم شما چرا فشار میخوری خب شما نوشتی روسی ها خب من فک کردم همشون منظورته فشارهم نخوردم
6_afra مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 1771 ععزیزم بیا بزن وا حالا چرا دعوا داری مگ بهت توهین کردم اگ نریزی رو سرم من بابا بزرگ مادرم اصالتا روس ... آخه همه گفتن ما بوریم خوشگلیم😐😂خب من منظورم بور ها نبودن منظورم این بود انقد میگن روسی ها نازن درست نیس نصفشون با عملن
saba_butterfly عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2954 ببین جالبیش اینجاست اونا کلی عمل دارنولی تهش قیافشون انگار نچرالهما اگع ی بینی هم عمل کنیم انقد تو چشمه ک نگو
mahimaa عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 2281 آخه همه گفتن ما بوریم خوشگلیم😐😂خب من منظورم بور ها نبودن منظورم این بود انقد میگن روسی ها ن ... ن بابا ربطی ب بور بودن نداره بچه بودم انقد موهام طلایی بود به سفید بیشتر میزد 🤣ولی هرچی بزرگتر شدم تیره تر شد و خیلی بیشتر بهم میومد روسی ها هم اکثرن عملی هستن و خیلی طبیعی اینکارو انجام میدن ک معلوم نشه
6_afra مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 1771 ببین جالبیش اینجاست اونا کلی عمل دارن ولی تهش قیافشون انگار نچراله ما اگع ی بینی هم عمل کنیم انقد ... دقیقا
777sard عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 5094 ببین جالبیش اینجاست اونا کلی عمل دارن ولی تهش قیافشون انگار نچراله ما اگع ی بینی هم عمل کنیم انقد ... وای ارههههه مخصوصا نوک بینی عملش شده ک بعد ضایعس برق میزنه البته بعضیاشون😐🥴😂 لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
saba_butterfly عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2954 وای ارههههه مخصوصا نوک بینی عملش شده ک بعد ضایعس برق میزنه البته بعضیاشون😐🥴😂 دقیقاااایا مثلا سلبریتی های آمریکایی لب و دماغ و پلک و فک و ... درست کردنولی انقد اصولی و ماهرانه عمل شدن ک اصلا نمیفهمی عملهوای چند برابر ب زیباییشون اضافه شده
بهارمقدم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 45055 عکس خودته رو پروفایل ؟ هووم وعشق میورزیم به سرزمینی که نه نفس دارد نه جای راحتیست ولی وطن است
رهاپیرزاد عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 12445 چقد اولی وا رفته بود قبل عمل نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
partygirl عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 4482 اصلا درک نکردم حرفتو عزیزم اتفاقا ما طایفه بابام دختر سفید و بور رو خوشگل حساب نمیکنن چشم رنگ ... چهره باید میوه داشته باشه
اشپزخونه عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 3909 هووم ت کسی ب چشات نگا نمیکنه عزیزم همه جات خوشگله برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22892 بعد عمل ترکیبی کل صورت چقدرررررر تغییر آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22892 بعد عمل چقدز طبیعی عمل کردن ، حالا ایران خیلی تابلو ان آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞