2821
2789
عنوان

روسی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 61 پست
آره بالای عکس هست لعنتی لولو رو به هلو تبدیل میکنه خخ

هوم🤥😂😂😂 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ععزیزم بیا بزن وا حالا چرا دعوا داری مگ بهت توهین کردم اگ نریزی رو سرم من بابا بزرگ مادرم اصالتا روس ...

آخه همه گفتن ما بوریم خوشگلیم😐😂خب من منظورم بور ها نبودن 

منظورم این بود انقد میگن روسی ها نازن درست نیس نصفشون با عملن

آخه همه گفتن ما بوریم خوشگلیم😐😂خب من منظورم بور ها نبودن  منظورم این بود انقد میگن روسی ها ن ...

ن بابا ربطی ب بور بودن نداره بچه بودم انقد موهام طلایی بود به سفید بیشتر میزد 🤣ولی هرچی بزرگتر شدم تیره تر شد و خیلی بیشتر بهم میومد 

روسی ها هم اکثرن عملی هستن و خیلی طبیعی اینکارو انجام میدن ک معلوم نشه 

ببین جالبیش اینجاست اونا کلی عمل دارن ولی تهش قیافشون انگار نچراله ما اگع ی بینی هم عمل کنیم انقد ...

وای ارههههه مخصوصا نوک بینی عملش شده  ک بعد ضایعس برق میزنه البته بعضیاشون😐🥴😂

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
وای ارههههه مخصوصا نوک بینی عملش شده  ک بعد ضایعس برق میزنه البته بعضیاشون😐🥴😂

دقیقاااا

یا مثلا سلبریتی های آمریکایی لب و دماغ و پلک و فک و ... درست کردن

ولی انقد اصولی و ماهرانه عمل شدن ک اصلا نمیفهمی عمله

وای چند برابر ب زیباییشون اضافه شده

بعد عمل ترکیبی کل صورت

چقدرررررر تغییر

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بعد عمل

چقدز طبیعی عمل کردن ، حالا ایران خیلی تابلو ان

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞