2777
2789
عنوان

از وصال میترسم

1122 بازدید | 8 پست

از عادی شدن ها میترسم

از اتمام یواشکی ها میترسم

از اتمام گریه های دلتنگی میترسم

از وصال میترسم🙂

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلا این حس رو یه جور دیگه تجربه کردم

من بعد از ۵سال پزشکی قبول شدم

وقتی قبول شدم گفتم(همین؟خب که چی)🙁

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

سلام عزیزم میشه دعوت به دوستیمو قبول کنی؟🙏🙏🙏

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
سلام عزیزم میشه دعوت به دوستیمو قبول کنی؟🙏🙏🙏

سلام عزیزم 

متاسفانه من دعوت دوستی کسی رو نمیپذیرم🙏❤️

عزیزم میخوام راجب کنکورم باهات حرف بزنم میشه درخواست منو قبول کنی

همینجا بپرس عزیزم