2777
2789
عنوان

سقط یا لخته

152 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

من این ماه برای اولین بار ۶ روز تاخیر با لکه بینی قهوه آیی با کلی علایم داشتم تا پریود شدم دو روز اول درد نداشتم برعکس همیشه خونریزی روشن و سبک و از روز دوم گرمی خودم و دیشب درد داشتم انگار یه چیزی از رحم میخواست بیاد بیرون و صبح دوباره گرمی خودم ببخشید اینو میگم یکدفعه لخته بزرگ ازم دفع شد دردم یکم کمتر شد البته پریود قبلیم سه روز اول فقط دفع‌و درد داشتم کلا این ماه پریودم فرق داشته نکنه سقط کردم چون هنوز علایم هم باهام بود 

کسی می‌تونه کمک کنه ممنون میشم 

بلاخره یک روز منم مادر میشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر نکنم مشخص بشه قبلش چرا بی بی چک نزدی

بی بی چک روز موعودم فورا پررنگ شد اما بعدیش بعد از نیم ساعت هاله مینداخت که معتبر نبود

فکر نکنم مشخص بشه قبلش چرا بی بی چک نزدی

خیالم راحت بشه که چیزی نبوده چون عذاب وجدان گرفتم کاش صبر میکردم سه روز اول گرمی نمیخوردم

بی بی چک روز موعودم فورا پررنگ شد اما بعدیش بعد از نیم ساعت هاله مینداخت که معتبر نبود

آخه ۶روز تاخیر خیلی کمه برای سقط،شاید باروری شیمیایی داشتی،دکترم یه بار به من گفت وقتی تو اقدامی برای بدن این اتفاق میوفته ،ولی سقط نیست و همون پریوده با تاخیر هست،انگار که بدن فکر میکنه حامله ای به خاطر همین پریودتو عقب میندازه

برای سلامتی همه پدر و مادرها صلوات🌷🌹
آخه ۶روز تاخیر خیلی کمه برای سقط،شاید باروری شیمیایی داشتی،دکترم یه بار به من گفت وقتی تو اقدامی برا ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون

آخه ۶روز تاخیر خیلی کمه برای سقط،شاید باروری شیمیایی داشتی،دکترم یه بار به من گفت وقتی تو اقدامی برا ...

ان شا الله ماه های بعدی خبری خوش نصیبمون بشه 

۴ ماه اقدامم هر ماه تاخیر پریود زیاد تر میشه خودم امیدوارم که آخر به بارداری مثبت ختم بشه 

شما میخواین ای وی اف انجام بدید؟؟