2777
2789
عنوان

ژیلت کشیدن بیکینی

326 بازدید | 9 پست

بچه ها من لیزر میرم حتما باید ژیلت بکشم.ژیلت هم بدون صابون بزنم پوستم زخم میکنم از اون طرفم هم عفونت دارم هم مستعد عفونت .بجای صابون و شامپو چی استفاده کنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عفونت نمیاره؟

فک نکنم ، عفونتت اصلا برا خاطر اینا نیست ، علت دیگه ای داره 

متاهلی ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
عقدم.حس میکنم بیشتر برا صابونه عفونت دارم .فوبیای عفونت گرفتم دیگه

تو آب‌نمک، روزی دوبار  

آب جوش ولرم با نمک دریا 

خیلی میبخشی ، هردو تو ظرف جدا بشینید ، خوب میشه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
یه مدت شور ت نپوش و شلوار گشاد بپوش برای ضدعفونت خوبه

آفرین ، اینم رعایت کن اسی

تو آب‌نمک، روزی دوبار   آب جوش ولرم با نمک دریا  خیلی میبخشی ، هردو تو ظرف جدا بشین ...

همسرم قبول نداره شاید اونم عفونت داره حموم تا حموم لباس زیر عوض نمیکنه😒

همسرم قبول نداره شاید اونم عفونت داره حموم تا حموم لباس زیر عوض نمیکنه😒

آره باید هردو بهداشت شخصی رو رعایت کنین و این کاری که گفتم انجام بدید ، رفع میشه میره ، 

من تجربه ش رو داشتم