asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 عنوان دوربین گوشیم😭 70 بازدید | 1 پست ی ماه نیس گوشی خریدم پسرم باپستونکش کوبیدو صفحه گوشیم سوخت...حالا ک صفحشو عوض کردیم دوربین پشتش بی کیفیت شده چیکارمیشه کرد بخدا ۳و نیم گرفته صفحشو عوض کرده ری...تو گوشی تحویل دادهگوشیمA52دوربینش خیلی خوب بود اصلا بخاطردوربینش خریدم😭😭😭 ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙 1401/09/03 | 11:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ranabanooo عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 701 تا زیاد ازش نگذشته ببرش پیش همون تعمیرگاه بهش جریان رو بگوچون گوشی شوهر منم همین مشکل براش پیش اومد بعد چند وقت رفتیم پیش تعمیر کاره گفت اگه پیش من اینجوری شده باید همون موقعه می اوردین درستش کنم نه بعد این همه مدت