2777
2789
عنوان

عمل فیبروم

17240 بازدید | 38 پست

بچه ها من تازه عضو شدم فقط برای اینکه بگم هرکس فیبروم داره نترسه بره عمل کنه،چون خودم خیلی میترسیدم درمان گیاهی هم کردم برای من که جواب نداد الان پشیمون هستم چرا زودتر عمل نکردم چون این چند سال خیلی اذیت شدم بخاطر خونریزی شدید خیلی استرس گرفتم من تبلیغ دکتر نمیکنم فقط اگه کسی دوست داشت بدونه من پیش دکتر لیلا محمدی تو بیمارستان نیکان عمل کردم هم دکتر خیلی عالی بود هم بیمارستان،اینم برای کسایی نوشتم که یه موقع در مورد دکتر خاستن اطلاعات بگیرند

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودم دو روز عمل کردم و خیلی راضی بودم نمی‌گم اصلا درد نداشتم ولی با مسکن و پمپ درد قابل تحمل بودخودم فکر میکردم بعد از عمل خیلی خونریزی داشته باشم ولی خداروشکر خیلی کم بود

امیدوارم دیگه برنگرده ،هزینه اش آزاد حدود 20 تومن میشد ولی من بیمه داشتم کمتر شد یک شب بستری یودم،من یه بچه داشتم ولی دکتر گفت تمام تلاشش رو می‌کنه که رحم رو حفظ کنه،همین کار رو هم کرد،فیبرومم هم تقریبا 10 سانت بود از نوع ساب موکوزال

دکتر به من گفته انشالله دیگه پریدیهام نرمال میشه من نمی‌دونم آینده چی پیش میاد ولی برای اینکه خودم سه سال بود خیلی تحقیق میکردم و خیلی مقاومت کردم که عمل نکنم الان این تاپیک رو زدم که هرکس مثل خودم هست زود تصمیم بگیره و بره عمل کنه ،شایدم بازم برگرده ولی الان هیچ راهی جز عمل نداشتم