2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دانشجو معلم بودین؟  ببخشید اینو میپرسم چقد بهتون حقوق دادن؟

نه شوهرم امسال استخدام شد ۵ تومنه

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

کسی هست معلم شده باشه و پشیمون باشع؟ 

ببخشید استارتر که وسط تاپیکت مزاحم شدم 😅

دیدم جمع معلما جمعه بپرسم🙌🏻😁💛

🧡🌱زرتشت این پیام آور خرد و آگاهی و انسانگرائی می گوید ( ما می ستائیم زنان این سرزمین را که هستی ما از آنهاست . ای اهورامزدا زنانی که از آن تو هستند از آئین راست بهره دارند.) منبع : وندیداد گلشنی،« حقوق زن در ایران و جهان » ایران زمین ، پوشینه۳شماره۱،مهرماه  .برگ های ۳۸_۴۹.✒ برگرفته از کتاب (زن در دام ادیان ابراهیمی) اثر دکتر روشنگر🧡🌱همه ی آن چیزی را که از ما یک «انسان» میساخت، رفتارهای دخترانه نامیدیم. طوری که اگر رفتار دخترانه را از یک «انسان» بگیریم، دیگر «انسان» باقی نمی میماند! _ اشتباه هم نگفته ایم. بی دلیل نیست که مردها، پس از ترک همه رفتارهای دخترانه و پس از سالها جستجوی بزرگی و بزرگمنشی، تکیه گاه و توانمندی، آرامش و احساس، قدرت و قاطعیت، دیر یا زود می آموزند که انسانیتی را که جستجو می کنند باید در وجود یک دختر بیابند.
من دانشجو معلم بودم از مهر رفتم سر کلاس 500 هزار بهم دادن😔

کدوم شهری استارتر؟

دبیری بودی یا اموزش ابتدایی؟ 

🧡🌱زرتشت این پیام آور خرد و آگاهی و انسانگرائی می گوید ( ما می ستائیم زنان این سرزمین را که هستی ما از آنهاست . ای اهورامزدا زنانی که از آن تو هستند از آئین راست بهره دارند.) منبع : وندیداد گلشنی،« حقوق زن در ایران و جهان » ایران زمین ، پوشینه۳شماره۱،مهرماه  .برگ های ۳۸_۴۹.✒ برگرفته از کتاب (زن در دام ادیان ابراهیمی) اثر دکتر روشنگر🧡🌱همه ی آن چیزی را که از ما یک «انسان» میساخت، رفتارهای دخترانه نامیدیم. طوری که اگر رفتار دخترانه را از یک «انسان» بگیریم، دیگر «انسان» باقی نمی میماند! _ اشتباه هم نگفته ایم. بی دلیل نیست که مردها، پس از ترک همه رفتارهای دخترانه و پس از سالها جستجوی بزرگی و بزرگمنشی، تکیه گاه و توانمندی، آرامش و احساس، قدرت و قاطعیت، دیر یا زود می آموزند که انسانیتی را که جستجو می کنند باید در وجود یک دختر بیابند.
من دانشجو معلم بودم از مهر رفتم سر کلاس 500 هزار بهم دادن😔

انشالله زیاد میشه عجله نکن بابا هنوز دانشجویی

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
دوران دانشجویی 5میلیون میگرفتم

ینی الان فارغ التحصیل شدی و میری سرکلاس؟چرا اینقد کم دیشب تو یه تاپیکی بچه ها گفتن تا شنبه واریز میشه

ینی الان فارغ التحصیل شدی و میری سرکلاس؟چرا اینقد کم دیشب تو یه تاپیکی بچه ها گفتن تا شنبه واریز میش ...

ماه قبل هم 5میلیون گرفتم این ماهی حکم زدن 7میلیون چیزی که واریز شده 500 هزارتومنه

ماه قبل هم 5میلیون گرفتم این ماهی حکم زدن 7میلیون چیزی که واریز شده 500 هزارتومنه

والا من از معلمی سر در نمیارم ولی احتمالا واریز میشه پیگیرش باش