2777
2789
عنوان

نامزد سابق

254 بازدید | 10 پست

3 سال پیش نامزدیمو بهم زدم چون خیلی دهن بین بود، مادرش هم فوق العاده حسود بود همش پرش می‌کرد و مینداختش به جون منه بدبخت.. خیلی به من مدیونه مسیر 10 ساله اشو به هر دری زدم دو ساله طی کنه. ولی بی چشم و رو تر از این حرفا بود منم ولش کردم. یکسال بعد اومد افتاد به التماس من جوابشو نمی‌دادم تو این مدت با دوتا دختر آشنا شده از قضا خیلی اذیتش کردن و تا میتونستن ازش پول گرفتن، حالا هی میاد پیام میده من غلط کردم قدرتو ندونستم و... 

من جواب این احمقو چی بدم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن بی خیال .اگه دوباره بهش برگردی پر رو میشه و اذیتت میکنه خصلت مردها همینه.

اگ دلمون قانع نشه چی؟؟؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اخ اره درد اینه😑

ای خاک برسرمن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عه نگو گلم اینجوری🙁

کاری ازم ساخته نیس

2790
2778
2791
2779
2792