2821
2789
۴ تا نماز دورکعتی میخونی مث نماز صبح ..(تو نیتم میگی دو رکعت نماز شب میخونم قربت الی الله) بعد دو ر ...

البته به شکل ساده ترم میشه میخوند ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میتونی تو همه رکعت ها فقط حمد بخونی و بقیه سوره ها رو نخونی 

اگه خیلی ساده تر میخوای فقط شفع و وتر رو بخون 

تو قنوتم دلی حرف بزن البته کلی ذکر مخصوص داره که مستحبن و کلی خواص دارن ...اگه میخوای اینارم بنویسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بلد نیستم ولی هر نمازی خوندی دعا کن من برم آلمان❤

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
میشه ساده ترشو بگی وقت کمه نمیتونم یادم نگه دارم میترسم اشتباه بخونم

برو نیت کن بگو یک رکعت نماز وتر میخونم قربت الی الله 

حمد و سه تا توحید بخون بعد قنوت بعدم به ترتیب نمازتو تموم کن سه دیقه ام نمیشه 

بعد نمازم تسبیحات حضرت زهرا رو بگو

میتونم همون لحظه ک اذان صبح گفت نماز صبحو بخونم؟

باید پنج دقیقه بگذره بعد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792