2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

237 بازدید | 17 پست

خانما ۱۵روزه زایمان کردم دکتر معاینه کرد یکی از بخیه هام باز شده فقط قرص داد بهم بجز قرص چی خوبه زودتر خوب شم من چون بخیه هام درد دارن نمیتونم خوب غذا بپزم بخورم ربطی که به خورد وخوراک نداره؟

عزیزم بعد از دستشویی سرم شستشو بزن و بعدش با باد سشوار خوب خشک کن و عسل طبیعی بمال به بخیه ت، زیاد روش نشین بذار خوب شه

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زایمانت راحت بود گلم؟ چطوری بود؟

تاپیکاتو خوندم کنجکاو شدم

منم ۴۰هفته پر زایمان کردم

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
زایمانت راحت بود گلم؟ چطوری بود؟ تاپیکاتو خوندم کنجکاو شدم منم ۴۰هفته پر زایمان کردم

زایمانم با امپول فشار بود ساعت ۲ سرم زدن ۱ شب زایمان کردم،یکم سخت بود😅

اره میترسم باز شه بقیشم🥺چی کردین باز شده بود؟

روز سوم احساس سوزش داشتم یهو رفتم دکتر گقتم همش باز شده من ۴۵تا بخیه خوردم بیستا داخلی بیست پنج تا بیرون سه ماه خوابیدم بچم مونده بود تو خشکی گیر کرده بود تو کانال زایمان

دیگه زیرم لگن میذاشتن هیچی دراز کش بودم 

روز سوم احساس سوزش داشتم یهو رفتم دکتر گقتم همش باز شده من ۴۵تا بخیه خوردم بیستا داخلی بیست پنج تا ب ...

وای عزیزم چقدر سختی کشیدی،چقدر زیاد بخیه داشتی🥺

زایمانم با امپول فشار بود ساعت ۲ سرم زدن ۱ شب زایمان کردم،یکم سخت بود😅

اسم دخترتو بالاخره خودت انتخاب کردی یا شوهرت؟😂

وای عزیزم چقدر سختی کشیدی

اره بخدا ۶ ماه افسردگیه بعدش....نذاشت بفهمم بچه چیه عکسای بچمو میبینم یادم نمیاد اون روزاشو خانوادم نبودن کی میخواست بزرگش کنه کی میخواست منو جمع کنه خدا سر دشمن ادمم نیاره عذابی ک کشیدن ب کنار.

حرف حرررفای هم جنسای خودم مثلا میومدن سر بزنن

اهااا خوبت شد هی گفتی طبیعی طبیعی حالت جا اومد😑بچمم چون گیر کرده بود تو کانال سرش حالت کشیدگی داشت ک خداروشکر بعد از چهل روز خوب شد 

با این حال جلو خودم پچ پچ وای کلشووو😔☹️😑

درصورتی ک من میتونستم بهترین زایمان طبیعی داشته باشم متاسفانه گیر دوتا پرستار ناشی تو بینارستان دولتی افتادم بچم یک شبانه روز تو خشکی بود هیچ کاری واسم نمیکردن

باز شه بعد چی میشه؟ دوباره بخیه میزنن؟

نه دست بهش نزدن نمیشه چون گوشت تازه اس بخیه بزنن باز باز میشه هیچی فقط دراز کش باید باشی خشتک باز یه پارچه بندازن روت با سرم شستشو بدم سشوار بکشن پماد ترمیمی بزنی