2777
2789
عنوان

تقصیرمن بود یا دنبال شربود؟

501 بازدید | 37 پست

دوستان من داشتم به همسرم میگفتم چند تا پسرین تو خانوادتون ولی همه تااسم تو میاد تو شهرمون(شهرمون کوچیکه)نمیشناسنت داداشای دیگتو میشناسنت بارها گفتم بهش منم گفتم تقدیرم این بود دیگه اونم عصبانی شد گفت خواستی بفرما راه باز جاده دراز. و شد اغاز بگومگو حرفای نیش دارش راجب خانوادم خودم مادرم.... (چند روزه اخلاق نداره محبت که نمیکنه گاهی با تندیم حرف میزنه دلخور بودم)

حالا مگه بشناسن چه سودی به حالت داره 

والا من همسایه بغلیمون رو هم نمیشناسم مشکلی هم ندارم 😂

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بشناسن چی میشه مثلا؟

الان مال منو تو شهر مامانش میشناسن به خاطر خونواده مادریش.هیچ اتفاق خاصی هم که سود برسونه نیفتاده‌.فقط یه سلام علیک اضافه می کنه همین.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

این چه کاریه اخه عزیزم، خب نشناسن، دلیل نمیشه ک بیای بگی تقدیرم این بود. هرکی باشه عصبی میشه خب. مگه باید معروف باشه  ک زندگی خوب باشه؟ ازقضا این پسرای بی نام و نشون زندگی شون رو به راه تر و آروم تر هست و زندگی خوبی دارن نه اونایی که معروف هستن.

خوب شوهرت درونگراست حتما سرش تو کار خودشه دوست رفیق زیاد نداره چیکارش داری نشناسن بهتر 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

وااا خب چه ربطی داره به بنده خدا داری میگی هیچکاره! مگه عزیزم موقع ازدواج نمیدونستی شوهرت رییس جمهور نیست که همه بشناسنش!!! سر چه چیزایی زندگی تونو تلخ می کنید تو این گرونی ‌و اوضاع داغون شما دنبال اسم و رسم هستین خب اونم حق داره خانواده شمارو بکوبه ! مگه  پدر یا برادر شما افراد بنام شهرتون هستن

خب بشناسن چی میشه مثلا؟ الان مال منو تو شهر مامانش میشناسن به خاطر خونواده مادریش.هیچ اتفاق خاصی هم ...

اخه بدم میاد بهش میگن خوددار من میخام منوهمسرم پدر مادر خوبی باشیم که فردا اینده دخترم همسر برازنده ای گیرش بیاد ن اینکه اقا میگه دخترمو میدم خواهرم

اخه همسرم بجوریه با غریبه بهتره خو میگم تو بخاطر اینده بچهات با همشهریت خوب باش

خب بخوای اینم بگی نباید اینجوری بگی ک با کسی مقایسه ش کنی،مقایسه شدن برا مردا خیلی دردناکه،بعدم منم شهرمون کوچیکه و اتفاقا با غریبه راحت تر کنار میام چون مردم دنبال حرفن هر کار کنی تهش ناراحتن ازت.شاید اونم دلایل خودشو برا این رفتارش داره.اینده بچش که با همچین چیزی خراب نمیشه،بدی نکنه خوبیم نکنه

2790
2778
2791
2779
2792