2777
2789
عنوان

مشکل کولون روده

968 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی اینجا تا به حال مشکل کولون روده داشته؟؟

من ۴ سال قبل عمل آپاندیس کردم بعد اون همش دچار یبوست شدییییید  و دل درد میشم

هر عکس و آزمایشی هم فکر کنید رفتم ولی بی فایده س 

فقط آخرین دکتری که رفتم کولونوسکوپی کرد گفت کولون روده داری دارو داد مصرف میکردم تموم شد و الان هرچی تماس میگیرم جوابگو نیستن 

خواستم ازتون بپرسم که کسی تا به حال مشکل کولون روده داشته؟

علائم هاش چی بوده و چیکار کرده خوب شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد نه ولی همین که شکمم کار مینداخت و من از شر دل درد راحتم می‌کرد خوب بود بیسموت بیزاکودیل دمپر ...

علایمش همین یبوست و دل درده و یا گاهی وقتا اسهال

این دارو ها بیشتر رودهاتو تنبل میکنه 

سعی غذا هایی بخوری که رودهات خوب کار کنن

من کولون دارم و مثل شما رفتم دکتر و دارو بهم داد و بعد یه مدت خسته شدم و داروهام قطع کردم و مریضیم بدتر شد.

حقیقت مریضی ما این هست که با دارو باید کنترلش کنیم و نباید قطع کنیم تا به خاموشی بره. برعکس کولیت که می‌تونند قطع کنن ما نباید سرخود و بدون تصمیم پزشک قطع کنیم. اشتباهی که من کردم و داغون من ا😔😥

داروی اصلی این بیماری مزالازین یا خارجی آن آساکول و در بعضی موارد شایع حتی کورتون هم میدن دکترها.

داروی بیسموت برای پوشش معده هست. و شربت لاکتوز نمیدونم برای چی دادن؟ من حتی لاکتوز شیر را هم نمی‌تونم تحمل کنم چون روده‌های ما در جذب لاکتوز ضعیف.

حتما بهتون پیشنهاد میکنم یه دکتر خوب و متخصص پیدا کنید و بروید و این مریضی یه نوع خودایمینی که همه‌ی قسمت‌های بدن را درگیر میکنه و به عنوان دشمن میشناسه و بهش حمله میکنه و ما باید قرص بخوریم تا پوشش بدهیم روده‌هامون و باقی قسمت‌ها را که آسیب نبینند و حتی تضعیف سیستم ایمنی(باقرص آزارام) که جلوی فعالیت بیش از حد گلبول‌های سفید را بگیریم.

این مریصی قابل کنترل و نگران نباشید و حتما به پزشک خوب و همراه پیدا کنید.

باتشکر