2777
2789

از لحاظ اخلاقی آره ولی از لحاظ رسیدگی اصلا وقت نمی‌کنی

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب یه تغییر خیلی بزرگی توی زندگی رخ میده و همه مناسباتو متاثر میکنه بیشتر وقتا آدم خسته و بی حوصله اس این رو اخلاق اثر میذاره بیخوابی روان آدمو بهم میریزه برا هرچیز مرببوط ب بچه  هم استرس شدید میگیره و احوال خودشو همسرش خراب میشه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
با تشكر از دوست خوبم ك شما باشي منظورم اينه چون وقت نداشتين برا هم سرد نشدين؟

نه گرم تر شدیم با وجود عشق بچه خوب تازه خانواده معنا پیدا میکنه به نظرم اون کسایی که سرد میشن شاید خودشون از قبل مشکل داشتن

اگر الان خیلی خوشید و با دوستاتون دورهمی دارید خب اینا بشدت کم میشه یا اصلا کاملا قطع میشه 

ولی اگر مثل منی و همه جا باید ریخت مادرو خواهر شوهرتو تحمل کنی و چیزی به اسم حریم خصوصی  نداری تازه بعد بچه یکم زندگیت اروم میگیره یه حریمی پیدا میکنه و بهتر میشه البته بازم اگر بتونی جلوشونو بگیری 

اگر الان خیلی خوشید و با دوستاتون دورهمی دارید خب اینا بشدت کم میشه یا اصلا کاملا قطع میشه  ول ...

ن من اصلا با خونواده همسرم مشكل ندارم با اينكه تو يه ساختمونيم گاهي مثلا چن روزه همو نديديم مشكل من خود همسرمه ك دل و دينش شده بچه