2777
2789

با کی؟

این اسمو زمانی ک تو بیمارستان بستری بود سر زایمانم خیلی میشنیدم پیجش میکردن

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمره ام ۶۸ شده بود زنگ زدم که یکم ارفاق کنن قبول شم چون نتونسته بودم فاینال خوب بودم 

یک خانمی بود گفتم تو مدرسه ۲۰ از ۱۰ میگیریم قبولیم چطور شما ۶۸ از ۱۰۰ و قبول نمیکنید گفت تو مدرسه ات درست بود اینجا نمیومدی بعد گفتم حداقل تایین سطح وقتش و بده گفت تو میخوای وقت من و تلف کنی استاد قدر تو نمیفهمید ردت کرده ... 

ادامه اش دارم تایپ میکنم 

سوپر وایزر یچیز تو مایه های مسئول بخش

سوپروایزر از مسئول بخش بالاتره

عزیزم میشه تاپیک منو گزارش کنی بترکه؟

ممنونم ازت

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
من نمره ام ۶۸ شده بود زنگ زدم که یکم ارفاق کنن قبول شم چون نتونسته بودم فاینال خوب بودم  یک خا ...

بعد گفت تو فقط میخوای وقت من و تلف کنی مجبورم تلفن و روت قطع کنم منم اعصابم کع بدجور خراب شده بود گفتم گمشو و گذاشتم زمین اینم بگم یک موسسه زبان معروف بود

بعد ۲ ساعت بعدش دیدم  اکانت من و از سایت اشون پاک کردن منم چون خیلی هزینه کرده بودم و با اینکه نهایی بودم وقت گذاشته بودم به پشتیبان مجازی اشون پیام دادم

بعد گفت تو فقط میخوای وقت من و تلف کنی مجبورم تلفن و روت قطع کنم منم اعصابم کع بدجور خراب شده بود گف ...

گفتم هم به من توهین شده هم اکانت من پاک شده کد ملی و اینا رو گرفت  یک شماره داد گفت زنگ بزن روز بعدش من زنگ زدم ولی اینبار کاملا فارسی حرف زدم و گفتم خواهرشم چون نمیخواستم بگن بی کس و کاره 

بعد 

موسسات زبان حتی نیم نمره هم بهت نمیدن 

دختر خواهر من میان ترم رو فراموش کرده بود بده ب صورت آنلاین میگیرن میان ترم رو بعد امتحان آخرش همه ش رو درست زده بود چون میان ترم رو نداده بود ردش کردن هر چی هم رفتیم فایده نداشت دوباره ترم بعد همون ترم قبلیش رو گذروند 

گفتم هم به من توهین شده هم اکانت من پاک شده کد ملی و اینا رو گرفت  یک شماره داد گفت زنگ بزن روز ...

فارسی گفتم اینجوری شده و من خواهرم و اسم و لول امم گفتم به یک آقایی نسبتا دور از حضور همگی خر وصلم کردن گفتم اینجوری شده برداشته میگه تو توهین کردی خانم هیچی نگفته چرا واسه من ادا میدی فارسی حرف میزنی گفتم خواهرش هستم گفت خواهرت ترکی حرف میزنه تو فارسی ....

بعد گفت تو چه به حقی به ما توهین کردی گفتم به همون حقی کا شما به خواهر من توهین کردی 

و گفتم خانم گفت مدرسه ات درست بود نمیومدی اینجا میگه راست میگه دا مدرسه ات درست آموزش میداد نمیومدی اینجا 

با کمال بی ادبی میگه من خیلی کار دارم تو ام خیلی پرویی مجبورم قطع کنم قبل اونکه قطع کنه خودم قطع کردم

باید نمره تون بالای ۷۰بشه..چندسال پیش موسسه زبان میرفتم قوانین اینجوری بود.دوست عزیز در انتهای دوره ها ازتون ازمون میگیرن و بهتون مدرک میدن.بانمره ۶۸ اگه بعدا مدرک هم بگیرید زبانتون قوی نیست.پس اشکالی نداره دوره رو دوباره بگذرونید بخاطر خودتون.من هم رد شدم دوباره خوندم

همون رئیس بخش و اینا میشه دیگه گفتم ک یچیز تو مایه های مسئول بخشه حتما ولی بلد نیستم چجوری گزارش می ...

آره دیگه 

عزیزم دست گلت درد نکنه

گزارش زدن تاپیکم حذف شد

خیلی ممنون

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍