2777
2789
عنوان

چکار کنم😣

163 بازدید | 15 پست

نمیدونم چکار کنم مراسم خواستگاری ابجیمه فردا باهم قهریم اما مادرم زنگ زده ک برم میترسم ناراحت شه، خودش نمیدونم راضی برم یا نه اما.... میترسم برم خوشحال نشه اخه خودش ک زنگ نزده

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سرچی قهرید میتونی بری و از دلش در بیاری دنیا دوروزه ارزش قهر کردن نداره

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
دنیا دو روزه برو ببوسش و اشتی کنین معلوم نی فردا از خواب پا میشین یا نع  ارزششو نداره

من ک از خدامه ولی میترسم همیشه هر چی دوست داشتم حتی خواهرمو با این فکرام از دست دادم حسابی افسرده شدم همش فک میکنم اگه با یکی قهرم دیگه نخواد منو ببینه سالهاست که با همین افکار تنها موندم، 😭😭

خب به مامانت بگو نیام آجی ناراحت بشه؟ قطعا مادرت از دل و‌نظر اون اطلاع داره اگرم نداشته باشه می‌پرسه ...

اون براش مهم نیست اخه ازداوج دومشه و عقدشو بهنونی گرفته اینم ی مراسم سوریه ک دیگه بره خونه اش و بعدا کسی گله نکنه

من ک از خدامه ولی میترسم همیشه هر چی دوست داشتم حتی خواهرمو با این فکرام از دست دادم حسابی افسرده شد ...

وا ول کن بابا این فکرارو 

اون باباته انتظار داره تو بری سمتش 

حرفمو گوش کن برو سمت بابات

ادما همه باهم دعوا میکنن و قهر میکنن

یه نفر کوتا میاد اشتی میکنن تموم شد رفت

………. :(:)🖤💜🖤
وا ول کن بابا این فکرارو  اون باباته انتظار داره تو بری سمتش  حرفمو گوش کن برو سمت بابات ...

اخه خانواده ما ی جورین همش همو قضاوت میکنن تحقیر میکنن مثلا همین مراسمو فردا من برم مطمئنم پشت سرم یا میگن دماغش اینجور بود یا لباسش اسمشون خواهره اما از دشمن بد حرفترن😔با این اوصاف میشه رفت؟ 

اخه خانواده ما ی جورین همش همو قضاوت میکنن تحقیر میکنن مثلا همین مراسمو فردا من برم مطمئنم پشت سرم ی ...

تو به حرف بقیه چیکار داری

حرف بقیه رو ول کن

اما اگ دوست نداری و حالتو بد میکنه نرو 

اکا بعدا با پدرت اشتی کن عزیزم

تو به حرف بقیه چیکار داری حرف بقیه رو ول کن اما اگ دوست نداری و حالتو بد میکنه نرو  اکا بعدا ...

عزیزم ابجیمه پدرم نیست

بله برونشه اونم با من قهره سر هیچ وپوچ 

عزیزم ابجیمه پدرم نیست بله برونشه اونم با من قهره سر هیچ وپوچ 

وای ببخشید یه تاپیک دیگ گف بابام دعوام شد🤣 من فک کردم اونی شرمنده😂🤣🤣🤣

بنظرم برو عزیزم باهاش اشتی کن

بعدا تو دلت میمونه 

وای ببخشید یه تاپیک دیگ گف بابام دعوام شد🤣 من فک کردم اونی شرمنده😂🤣🤣🤣 بنظرم برو عزیزم باهاش اش ...

اشکال نداره عزیز دل همینکه وقت گذاشتی لطف کردی♥️😘